Δεν πρέπει να επιβάλλουμε σε κανέναν τα εμβόλια κατά της COVID όταν τα στοιχεία δείχνουν ότι η φυσικά αποκτηθείσα ανοσία είναι ίση ή πιο ισχυρή και ανώτερη από τα υπάρχοντα εμβόλια. Αντίθετα, θα πρέπει να σεβαστούμε το δικαίωμα της σωματικής ακεραιότητας των ατόμων να αποφασίζουν μόνοι τους. 

Οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας και το ιατρικό κατεστημένο με τη βοήθεια των πολιτικοποιημένων μέσων ενημέρωσης παραπλανούν το κοινό με τους ισχυρισμούς ότι τα εμβόλια COVID-19 παρέχουν μεγαλύτερη προστασία από τη φυσική ανοσία. 

Η δήλωσή της διευθύντριας του CDC Rochelle Walensky, για παράδειγμα, ήταν απατηλή, δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο του 2020 στο LANCET και δήλωσε ότι «δεν υπάρχουν στοιχεία για διαρκή προστατευτική ανοσία στον SARS-CoV-2 μετά από φυσική μόλυνση» και ότι 

«η συνέπεια της φθίνουσας ανοσίας θα αποτελούσε κίνδυνο για ευάλωτους πληθυσμούς για το απροσδιόριστο μέλλον». 

Η ανοσολογία και η ιολογία 101 μας έχουν διδάξει εδώ και έναν αιώνα ότι η φυσική ανοσία παρέχει προστασία έναντι των πρωτεϊνών του εξωτερικού περιβλήματος ενός αναπνευστικού ιού, και όχι μόνο μιας, π.χ. της γλυκοπρωτεΐνης ακίδας SARS-CoV-2. Υπάρχουν ακόμη ισχυρές ενδείξεις για την επιμονή των αντισωμάτων . Ακόμη και το CDC αναγνωρίζει τη φυσική ανοσία για την ανεμοβλογιά και την ιλαρά, την παρωτίτιδα και την ερυθρά , αλλά όχι για τον COVID-19. 

Οι εμβολιασμένοι παρουσιάζουν ιικά φορτία (πολύ υψηλά) παρόμοια με των μη εμβολιασμένων ( Acharya et al . και Riemersma et al .), και οι εμβολιασθέντες είναι εξίσου μολυσματικοί. Οι Riemersma et al. αναφέρουν επίσης δεδομένα του Wisconsin που επιβεβαιώνουν πώς τα εμβολιασμένα άτομα που μολύνονται με την παραλλαγή Delta μπορούν δυνητικά (και μεταδίδουν) τον SARS-CoV-2 σε άλλους (δυνητικά σε εμβολιασμένους και μη). 

Αυτή η ανησυχητική κατάσταση των εμβολιασμένων να είναι μολυσματικοί και να μεταδίδουν τον ιό προέκυψε από έγγραφα νοσοκομειακής επιδημίας των Chau et al . (HCW στο Βιετνάμ), το ξέσπασμα νοσοκομείων της Φινλανδίας (με εξάπλωση μεταξύ HCW και ασθενών) και το ξέσπασμα νοσοκομείων του Ισραήλ (εξάπλωση μεταξύ HCW και ασθενών). Αυτές οι μελέτες αποκάλυψαν επίσης ότι τα ΜΑΠ και οι μάσκες ήταν ουσιαστικά αναποτελεσματικά στο πλαίσιο της υγειονομικής περίθαλψης. Και πάλι, η νόσος του Marek στα κοτόπουλα και η κατάσταση του εμβολιασμού εξηγούν τι αντιμετωπίζουμε δυνητικά με αυτά τα εμβόλια με διαρροή (αυξημένη μετάδοση, ταχύτερη μετάδοση και πιο «καυτές» παραλλαγές). 

Επιπλέον, η υπάρχουσα ανοσία θα πρέπει να αξιολογείται πριν από οποιονδήποτε εμβολιασμό, μέσω μιας ακριβούς και αξιόπιστης εξέτασης αντισωμάτων (ή δοκιμής ανοσίας Τ κυττάρων) ή να βασίζεται σε τεκμηρίωση προηγούμενης μόλυνσης (προηγούμενη θετική δοκιμασία PCR ή αντιγόνου). 

Αυτό θα ήταν απόδειξη ανοσίας που είναι ίσο με αυτό του εμβολιασμού και η φυσική ανοσία θα πρέπει να έχει την ίδια κοινωνική θέση με οποιαδήποτε ανοσία που προκαλείται από εμβόλιο. Αυτό θα λειτουργήσει για να μετριάσει το κοινωνικό άγχος με αυτές τις αναγκαστικές εντολές εμβολίων και την κοινωνική αναταραχή λόγω απώλειας εργασίας, άρνησης κοινωνικών προνομίων κ.λπ. Ο διαχωρισμός των εμβολιασμένων και των μη εμβολιασμένων σε μια κοινωνία, δεν είναι ιατρικά ή επιστημονικά υποστηρικτός. 

View full article »

fytro.wordpress.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *