Η Γερμανία θα χρηματοδοτήσει τις νέες πόλεις των «νόμιμων μεταναστών»

Η Ελλάδα και επίσημα θα αποτελεί τη νέα πατρίδα των παράνομων μεταναστών που εισέρχονται σε αυτή, αποκάλυψε με περισσή ειλικρίνεια ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, στο Olympia Forum II των Δελφών και μάλιστα δεν θα υπάρχει κανένας διαχωρισμός μεταξύ των γηγενών Ελλήνων και των «αναγνωρισμένων προσφύγων», όπως τόνισε χαρακτηριστικά:

«Εμείς, ως Κυβέρνηση (σ.σ.: εννοεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη) δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε μία διαφορετική πολιτική κοινωνικών προνομίων για τους αναγνωρισμένους πρόσφυγες σε σχέση με τους Έλληνες πολίτες. Το αντίθετο. Προσφέρουμε μία ίση ευκαιρία πρόσβασης στο κοινωνικό κράτος για όλους τους νόμιμα διαμένοντες στη χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ακόμα ότι «η κυβέρνηση είναι υπέρ της νόμιμης μετανάστευσης και της στήριξης των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα».

Παράλληλα, ο υπουργός επεσήμανε ότι «η συμφωνία με τη Γερμανία αφορά την χρηματοδότηση στο πλαίσιο του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, ενός οικιστικού προγράμματος των ξένων που θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα».

Βέβαια τόνισε ότι «Αυτό δεν αφορά επιστροφές από τη Γερμανία και δεν προβλέπεται στη συμφωνία που έχουμε κάνει με το γερμανικό Υπουργείο Εσωτερικών αλλά τους νεοεισερχόμενους και αυτούς που ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα».

Όσο για την πολιτική που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «Ήθελε να γίνει πύλη εισόδου μεταναστών στην Ευρώπη και θυμάστε τις επιπτώσεις που είχε αυτό στην ελληνική κοινωνία. Η κυβέρνησή μας έχει πει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να γίνει πύλη εισόδου».

Είναι σαφές αυτό, ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θέλει η Ελλάδα να γίνει πύλη εισόδου στην Ευρώπη». 

Θέλει να τους κρατήσει στην Ελλάδα!

Και όπως ευθαρσώς δήλωσε ο υπουργός σήμερα: «Πρέπει να προσελκύσουμε νομίμως μετανάστες και όχι να αφήσουμε τους λαθροδιακινητές να αποφασίσουν ποιος θα έρθει να μείνει στην Ευρώπη». 

Άλλωστε αυτή είναι και η γραμμή του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη: «Η οργανωμένη, καλά σχεδιασμένη μετανάστευση μπορεί να είναι ένα συμπληρωματικό όπλο για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε στρεβλώσεις που θα παρουσιαστούν με μαθηματική βεβαιότητα στην αγορά εργασίας λόγω δημογραφικού», δήλωσε πριν δύο ημέρες.

Για όποιον δεν κατάλαβε, ας τραβήξει πολλές φωτογραφίες από την νυν Ελλάδα.

Η επόμενη θα είναι, ας πούμε, «αλλιώς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *