Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται! Ο ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών για την Βιώσιμη Ανάπτυξη της Ατζέντας 2030 αποκάλυψε το σχέδιο των διεθνιστών για το Αιγαίο και όλη την Αν. Μεσόγειο

Διαβάσατε για την απότομη στροφή στην «πράσινη πολιτική», την οποία επιβάλλουν οι διεθνιστές στα κράτη και ανακοινώνουν οι πολιτικοί ηγέτες, και οδηγεί στην τεχνητή ενεργειακή κρίση. Στην Ελλάδα μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ από τους υδρογονάνθρακες του Αιγαίου και ότι είναι δήθεν δικό του όραμα (ΕΔΩ).

Η αλήθεια όπως προέκυψε από τον Σύμβουλο του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών για την Βιώσιμη Ανάπτυξη της Ατζέντας 2030, Τζέφρι Σακς, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι οποιαδήποτε νέα έργα στον τομέα της ανακάλυψης φυσικού αερίου και πετρελαίου είναι ασύμβατα με τους στόχους που έχουν τεθεί για μηδενικές εκπομπές ρύπων μέχρι το 2050.

Μιλώντας σε κυπριακό μέσο ενημέρωσης, ο διεθνιστής καθηγητής του Πανεπιστημίου Κολούμπια, διατείνεται πως η δήθεν κλιματική αλλαγή (κλιματική απάτη), δημιουργεί πολιτική αστάθεια με συγκεκριμένα παραδείγματα και καλεί τις χώρες της περιοχής μας να συνεργαστούν σε κοινά ενεργειακά έργα που στρέφονται προς την κατεύθυνση των εναλλακτικών πηγών ενέργειας, την δημιουργία δικτύων. ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!! ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΕΛΟΣ. ΖΗΤΩ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 2030!!!

«Αν απλά οι χώρες ενεργούν από μόνες τους δεν θα τα καταφέρουμε. Επειδή ακριβώς χρειαζόμαστε αυτό τον κύριο όγκο επιστημονικής κατανόησης χρειαζόμαστε ένα μηχανισμό παρακολούθησης που εκτείνεται πέραν της Ανατολικής Μεσογείου στην Μέση Ανατολή, πρέπει να συνδέσουμε τον αέρα, τον ήλιο και άλλες μορφές ενέργειας μηδενικών ρύπων σε ένα διασυνδεδεμένο δίκτυο, ένα έξυπνο δίκτυο.

(…)

Την ίδια στιγμή που σκεφτόμαστε πιο πράσινες ενεργειακές λύσεις, βλέπουμε χώρες της περιοχής μας να προσπαθούν να βρουν φυσικό αέριο για παράδειγμα. Είναι συμβατές αυτές οι προσπάθειες σήμερα καθώς προσπαθούμε να απομακρυνθούμε από τα συμβατικά καύσιμα.

Κατά την άποψη μου όχι. Δεν χρειαζόμαστε περισσότερα έργα φυσικού αερίου και πετρελαίου», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Τζέφρι Σακς.

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *