Ο Δήμος Αχαρνών ανακοινώνει τη διακοπή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται στη Διοικητική Περιφέρεια του Δήμου Αχαρνών την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου , λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν και οι οποίες καθιστούν την πρόσβαση αλλά και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων δύσκολη. 

*Κλειστοί θα παραμείνουν επίσης, οι παιδικοί σταθμοί όπως και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Αρωγή». 

*Επιπλέον, το απόγευμα της Πέμπτης 14/10/2021 δεν θα λειτουργήσουν τόσο η Αρωγή όσο και τα εσπερινά σχολεία του Δήμου Αχαρνών.

* Παράλληλα, και τις δύο μέρες δεν θα διεξαχθούν τα απογευματινά προγράμματα της ΔΗΚΕΑ.

* Τέλος, την Παρασκευή δεν θα διεξαχθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων μεταφοράς των φοιτητών σε Πολυτεχνειούπολη και Πανεπιστημιούπολη.

 Η απόφαση λαμβάνεται προληπτικά και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, των γονέων και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *