Τρία χρόνια μετά το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες της Δρόπολης στη Βόρειο Ήπειρο, με τον 35χρονο να πέφτει νεκρός από τις σφαίρες των αλβανικών Ειδικών Δυνάμεων, η υπόθεση πάει να κλείσει με αναφορά σε «αυτοκτονία»!

Όπως αναφέρει το himara.gr που επικαλείται αλβανική ιστοσελίδα-υποχείριο της κυβέρνησης, στην πρόσφατη εκδίκαση της υπόθεσης στο Δικαστήριο Αργυροκάστρου, η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα ενημερώθηκε ότι αυτός «αυτοκτόνησε»!

Μάλιστα, οι έρευνες της εισαγγελίες Αργυροκάστρου φέρεται να έχουν σταματήσει και να έχει κλείσει ο φάκελος, με την ιατροδικαστική έρευνα των αλβανικών αρχών να καταλήγει στο συμπέρασμα (σε συνδυασμό  με τη βαλλιστική αναφορά), ότι ο 35χρονος Βορειοηπειρώτης έδωσε τέλος στη ζωή του με το όπλο του, όταν είδε ότι τον περικύκλωσαν οι αλβανικές ειδικές δυνάμεις.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το αλβανικό δημοσίευμα, οι ειδικές δυνάμεις των καλούσαν να παραδοθεί και στο σημείο δεν βρέθηκαν κάλυκες από αλβανικά πυρά…

Βέβαια, τρία χρόνια μετά και με την υπόθεση να παίρνει συνεχείς αναβολές και δικαστές να παραιτούνται, είναι απορίας άξιο γιατί δεν είχε κλείσει ένα θέμα, που σύμφωνα με τους Αλβανούς υπάρχουν όλα αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία (τα οποία εμφανίζονται τώρα…).

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, η οικογένεια του Κατσίφα μπορεί να αντιταχθεί στην πραγματογνωμοσύνη που καταλήγει στο συμπέρασμα της αυτοκτονίας, ζητώντας επανεξέταση της υπόθεσης και αποκλεισμό του πραγματογνώμονα που ορίστηκε από την εισαγγελία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *