«Πυρηνικές βόμβες» του διεθνώς αναγνωρισμένου Διευθυντή του Κέντρου Έρευνας και Πρόληψης του Stanford!!! Δηλαδή ήθελαν να εξαφανιστεί ο Ιωαννίδης και κάλεσαν πλαστικούς χειρουργούς να μιλήσουν για τον COVID;;;

Ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι Διευθυντής του Κέντρου Έρευνας και Πρόληψης του Stanford και κάτοχος της έδρας C.F. Rehnborg για την Πρόληψη Νοσημάτων στο Πανεπιστήμιο Stanford. Είναι επίσης καθηγητής Στατιστικής στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Stanford, ένας εκ των 2 Διευθυντών στο Κέντρο Μετα-ερευνητικής Καινοτομίας του Stanford, μέλος του Αντικαρκινικού Ινστιτούτου του Stanford και του Καρδιαγγειακού Ινστιτούτου.

Περιττό να γίνει αναφορά στα όσα έχει πει για τον COVID και την λογοκρισία που δέχονται επιστήμονες, ενώ την ίδια ώρα προωθούνται οι τήλε-ειδικοί!

Αυτή την φορά ο κ. Ιωαννίδης έγινε πιο συγκεκριμένος, μιλώντας για επιθυμία του Μαξίμου να «εξαφανιστεί», όπως δήλωσε, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό!

Πρόκειται για υπόθεση που αγγίζει τα όρια του «σκανδάλου», καθώς, εφόσον ο καθηγητής λέει την αλήθεια, τότε τίθενται εν αμφιβόλω τα αξιοκρατικά/υγειονομικά κριτήρια της κυβέρνησης.

Ο καθηγητής μάλιστα έκανε λόγο για συνομιλία που είχε με πασίγνωστο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ, ενώ συμπλήρωσε πως ΜΜΕ, προσκείμενα στο Μαξίμου, ενώ τον είχαν καλέσει να μιλήσει, ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *