Αγαπητά μέλη και φίλες/οι του Συλλόγου μας,

Βάσει και της τελευταίας  Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ)Δ1α/ΓΠ.οικ 57069/17.9.21 (ΦΕΚ 4337/Β/18.9.21)που ισχύει από 20.9.21 έως 27.9.21 , εν συνεχεία παρομοίων προηγουμένων αποφάσεων (σχεδόν μία κάθε εβδομάδα) αναφέρεται ότι επιτρέπονται  οι υπηρεσίες  που παρέχονται από πολιτιστικές ενώσεις, όπως ο Σύλλογός μας, υπό τους ακολούθους υγειονομικούς όρους:

ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ

α. Τήρηση αποστάσεων (1,5) ενάμισι μέτρου

β. Μέγιστος αριθμός (10) άτομα ανά συνάντηση

Εφόσον ο χώρος οριστεί  ως χώρος αμιγώς  προσώπων που έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει κατά το τελευταίο εξάμηνο η χρήση μάσκας δεν είναι υποχρεωτική. (Αυτό το τελευταίο αμφισβητείται  από το 1520 που δίνει οδηγίες για τον κορωνοϊό και συνιστά την χρήση μάσκας σε κλειστό χώρο.

Δεδομένου ότι όλα είναι ρευστά, (επόμενη ΚΥΑ αναμένεται την Δευτέρα 27/9/21) εμείς ως Σύλλογος αυτό που μπορούμε τώρα να κάνουμε είναι να απευθυνθούμε σε σας για να δούμε εάν ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στις γνωστές δραστηριότητες του Συλλόγου μας Μέχρι στιγμής υπάρχουν οι ομάδες ραπτικής και αγγλικών για ενηλίκους που περιμένουν να αρχίσουν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Ως προς την γυμναστική θα λειτουργήσει το διαδικτυακό τμήμα και περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει ενδιαφέρον για ομάδες των  5 ατόμων στο σπιτάκι. Το εργαστήρι χειροτεχνίας θα λειτουργήσει  όπως και τα διαδικτυακά μαθήματα ζωγραφικής. Ερευνάται η λειτουργία μαθημάτων ζωγραφικής με φυσική παρουσία εφ’ όσον υπάρξει ενδιαφέρον.  Θα θέλαμε να δημιουργηθεί και ομάδα δημιουργικής απασχόλησης ενηλίκων.

Επίσης δεχόμαστε προτάσεις για ανάγκες που υπάρχουν και έχουν δημιουργηθεί από την παρούσα κατάσταση μετά τις φωτιές.

Όλα είναι στον αέρα. Από όλες μας  εξαρτάται εάν θα συνεχιστούν οι δραστηριότητες  στον χώρο του Συλλόγου που ευτυχώς δεν κάηκε και βέβαια από την υγειονομική κατάσταση της χώρας.

Ο χώρος του  Συλλόγου  ορίζεται ως  χώρος  αμιγώς  προσώπων που έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει κατά το τελευταίο εξάμηνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο στο 6944 385235.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Βαρυμπόπης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *