Γιατί αυτοί είστε…

Άκρως επιθετικός ήταν σήμερα στην Βουλή ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης κατά την σύζητηση με θέμα: «Κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Υπουργείου Άμυνας της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, του Υπουργείου Άμυνας της Τσέχικης Δημοκρατίας, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ρουμανίας και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Τουρκικής Δημοκρατίας (ενεργούντος δια λογαριασμό της Κυβέρνησης της Τουρκικής Δημοκρατίας), καθώς επίσης και του Στρατηγείου του Ανώτατου Συμμαχικού Διοικητή Μετασχηματισμού του ΝΑΤΟ αναφορικά με τη λειτουργική σχέση όσον αφορά το Κέντρο Αριστείας για Ολοκληρωμένη Αντιαεροπορική και Αντιπυραυλική Άμυνα (IAMD COE Functional Relationship MoU)».

Ο βουλευτής του ΚΚΕ δήλωσε πως μπορεί η Τουρκία είναι επιθετική εναντίον μας αλλά γενικά στην περιοχή η Ελλάδα είναι η πιο επιθετική από όλους!! 

“Τολμάτε να λέτε πως η Ελλάδα είναι φιλειρηνική;” αναρωτήθηκε ρητορικά.

Μίλησε για “ενεργητική εμπλοκή της Ελλάδας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια” και τόνισε πως η Ελλάδα συμμετείχε σε όλους τους πολέμους με αποφάσεις όλων των κυβερνήσεων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. “Για ποια φιλειρηνική πολιτική μας μιλάτε; Τι εξυπηρετεί η συστοιχία Πάτριοτ στην Σαουδική Αραβία; Είστε υπηρέτες των Αμερικάνων. Μην λέτε ότι έχουμε φιλειρηνική πολιτική όταν συμμετέχουμε στο κομμάτιασμα των λαών. Η Ελλάδα είναι επιτιθέμενη μαζί με το ΝΑΤΟ. Έχετε παραδώσει ακόμη και τις πολιτικές υποδομές στη διάθεση του ΝΑΤΟ και των ΑΜερικάνων” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *