Μετά από ενδελεχή έρευνα ο Δ.Γάκης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι στην Ελλάδα «όχι μόνο υποδηλώνονται αλλά και δηλώνονται ανακριβώς» οι παρενέργειες

Στο μείζον θέμα με τις κίτρινες κάρτες και το εάν πράγματι υποκαταγράφονται οι παρενέργειες των εμβολίων κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ και γιατρός, Δημήτρης Γάκης. 

Την ώρα που στην Ελλάδα διώκονται καθηγητές επειδή προτείνουν να συμπληρωθεί κίτρινη κάρτα (πχ ο Δ.Κούβελας) και ταυτόχρονα παρατηρείται το φαινόμενο γιατροί να φοβούνται να συνδέσουν οποιοδήποτε περιστατικό με το εμβόλιο ο Δ.Γάκης έκανε μεγάλη έρευνα για να διαπιστώσει τι συμβαίνει στη χώρα μας. 

Τα αποτελέσματα, όπως λέει και ο ίδιος στην ανάρτηση του, ήταν «απογοητευτικά», καθώς στην Ελλάδα «όχι μόνο υποδηλώνονται αλλά και δηλώνονται ανακριβώς» οι παρενέργειες.

Η ανάρτηση του Δ.Γάκη «κουμπώνει» στα όσα βιώνουμε τους τελευταίους μήνες, καθώς παρατηρούμε πως αμέσως υπάρχουν διαψεύσεις για πιθανή σύνδεση ενός θανάτου ή μιας παρενέργειας με το εμβόλιο, ενώ επικρατεί και μια πολιτική σιωπής από το σύνολο των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ. Επίσης πολλοί ασθενείς που υπέστησαν κάποια παρενέργεια από το εμβόλιο δεν ήξεραν πως να την καταγράψουν, αφού οι γιατροί αρνήθηκαν να το κάνουν γι’ αυτούς. 

Ο Δ.Γάκης τονίζει ξεκάθαρα στην ανάρτηση του: «Όταν λέμε ότι υποδηλώνονται -απαράδεκτα- οι επιπλοκές των εμβολίων με κίτρινες κάρτες στην Ελλάδα, σε σύγκριση με τις ευρωπαϊκές χώρες, δείτε την κατάντια μας». 

Και στη συνέχεια προχωράει στην επεξήγηση των αποτελεσμάτων την οποία παραθέτουμε αυτούσια: 

«Μετά κοπιώδη , τριήμερη αναζήτηση, στα Ευρωπαϊκά sites, συνελέγησαν τα παρακάτω , απογοητευτικά στοιχεία, για την χώρα μας, όσον αφορά την δήλωση ανεπιθύμητων ενεργειών των εμβολίων (Κίτρινων Καρτών) σε σύγκριση με την Ευρώπη, συνολικά, και με τις χώρες που προηγούνται, Ολλανδία και Μεγ. Βρετανία.

Λάβετε υπόψιν σας ότι σε καμία χώρα το ποσοστό των κίτρινων καρτών δεν ξεπερνά το 50% αυτών που θα έπρεπε να ήταν

Αναλυτικά:

-Στην ΕΥΡΩΠΗ το συνολικό ποσοστό δήλωσης επιπλοκών για τα εμβόλια ήταν 0,14% (659.158.244 δόσεις, 929128 κίτρινες κάρτες), ειδικότερα για το Pfizer 0,09%, το Moderna 0,13%, το Astra Zeneca 0,4% και το Janssen 0.12%.

-Στην ΟΛΛΑΝΔΙΑ, κορυφαία Ευρωπαϊκή χώρα στη δήλωση κίτρινων καρτών, το συνολικό ποσοστό ήταν 0,6%, δηλαδή τετραπλάσιο του μέσου Ευρωπαϊκού! Ειδικότερα Pfizer 0,4%, Moderna 1,2%, Astra- Zeneca 1,3%, Janssen1.5%. ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΥΤΑ ΘΕΩΡΩ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ που δίνουν την εικόνα του συνολικού αριθμού των επιπλοκών, που δηλώθηκαν, κάθε εμβολίου και είναι και ένα χονδροειδές μέτρο σύγκρισης μεταξύ των εμβολίων. (Σημειώστε ότι το Μοderna έχει τριπλάσια δόση mRNA από το εμβόλιο της Pfizer , 100μgr vs 30μgr mRNA/ dose. Πιθανώς αυτό να σχετίζεται με το τριπλάσιο ποσοστό κίτρινων καρτών σε σχέση με το εμβόλιο της Pfizer)

-Στην Μεγάλη Βρετανία που έρχεται δεύτερη και έχει κουλτούρα δήλωσης επιπλοκών/ κίτρινης κάρτας, το συνολικό ποσοστό ήταν 0.4% δηλαδή το 66% του Ολλανδικού. (Δεν μπόρεσα να κάνω ανάλυση ανά εμβόλιο διότι δεν δίνουν με ακρίβεια τον αριθμό του κάθε ενός)

-Στην ΕΛΛΑΔΑ, η εικόνα είναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ. Το ποσοστό των κίτρινων καρτών που δηλώθηκαν είναι 0,05% (από 11.550.223 δόσεις εμβολίων μόνο 5615 κίτρινες κάρτες). Ειδικότερα Pfizer 0.04%, Moderna 0,03%, Astra- Zeneca 0,001% (!!!) Janssen 0,03%. (Με μια ματιά αντιλαμβάνεστε, ότι όχι μόνο υποδηλώνονται αλλά και δηλώνονται ανακριβώς! Όχι μόνο όσον αφορά το Moderna αλλά ιδίως το Astra Zeneca!!!)

ΔΗΛΑΔΗ στην Ελλάδα ΜΟΝΟ το ένα δωδέκατο των επιπλοκών δηλώνεται , ήτοι το 8,5% σε σύγκριση με την Ολλανδία!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ , ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ , ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ…

ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΡΨΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΒΕΒΑΙΑ, ΠΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΘΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ…»

Στην ανάρτηση του ο Δ.Γάκης παραθέτει και τις πηγές από τις οποίες συνέλεξε τα στοιχεία τα οποία επικαλείται. Αυτές είναι ο ΕΜΑ, το ECDC κτλ. μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά στη δημοσίευση του. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *