Στη Γερμανία, το Κόμμα των Πρασίνων έδειξε πώς βλέπει τις «περιοχές του μέλλοντος» στη χώρα. Οι αφίσες αναρτήθηκαν σε αρκετούς σταθμούς του Mετρό. Αυτό αναφέρει το ίδιο το κόμμα στο Twitter.

Οι αφίσες απεικονίζουν οικογένειες του ίδιου φύλου που περπατούν στο δρόμο, ένα άτομο με αναπηρία και έναν μόνο άντρα με ένα παιδί, μια σημαία LGBT είναι αναρτημένη σε ένα από τα παράθυρα.

Η αφίσα στο παρασκήνιο γράφει “σπίτια για αυτούς, που ζουν σε αυτά”.

Όπως εξηγεί το Green Party, η εικόνα δείχνει μια πόλη του μέλλοντος όπου «το ενοίκιο είναι διαθέσιμο σε όλους».

“Μπορείτε να δείτε πώς μπορεί να μοιάζει η πόλη του μέλλοντος, όπου το ενοίκιο είναι προσιτό για όλους και ο χώρος του δρόμου είναι αρκετά ανακατανεμημένος, έτσι ώστε να υπάρχει άφθονος χώρος για αστικό πράσινο, περπάτημα και ποδηλασία για να παραμείνουν και να είμαστε μαζί”, λέει το μήνυμα.

Επιπλέον, το κόμμα αποφάσισε να δείξει πώς θα ήταν μια κοινωνία με… ίσα δικαιώματα για όλους τους ανθρώπους.

«Η απεικόνιση δείχνει πώς θα μπορούσε να είναι όταν αρθούν τα εμπόδια για τα άτομα με αναπηρία, οι οικογένειες υποστηρίζονται στη φροντίδα των παιδιών, οι κοινόχρηστοι χώροι και οι παιδικές χαρές και οι ηλικιωμένοι έχουν τη δυνατότητα να έχουν ανεξάρτητη ζωή. Η σκηνή δρόμου είναι στο όραμα της περιφερειακής ένωσης », εξηγείται στο μήνυμα.

GALLERY

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *