«Πάγωσαν» επιστήμονες διεθνούς φήμης και κορυφαία πανεπιστήμια με όσα είπε η Ματίνα Παγώνη, καθώς η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ χαρακτήρισε την έρευνα τους για την φυσική ανοσία ως… «αστεία». 

Αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε χαρακτήρισε «ψεκασμένους» όσους επικαλούνται τη συγκεκριμένη έρευνα, με την Μ.Παγώνη παίρνοντας τη σκυτάλη χαρακτήρισε την έρευνα ως «αστεία». 

Η τοποθέτηση αυτή, αναμένεται να προκαλέσει παγκόσμιο σοκ, όχι μόνο στο Ισραήλ, αλλά και στην άλλη πλευρά του ατλαντικού, καθώς στην έρευνα συμμετείχαν κορυφαία ιδρύματα όπως το Rockefeller University της Νέας Υόρκης. Ενώ η έρευνα και τα συμπεράσματα της δημοσιεύθηκαν σε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ καθώς και σε επιστημονικά περιοδικά κύρους.

Το Πανεπιστήμιο Rockefeller στη Νέα Υόρκη το οποίο ιδρύθηκε το 1901 επικεντρώνεται κυρίως στις βιολογικές και ιατρικές επιστήμες και παρέχει διδακτορική και μεταδιδακτορική εκπαίδευση. Ενώ η χρηματοδότηση του με στοιχεία του 2020, ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσό των 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων! Αστεία πράγματα…

Αντίστοιχου κύρους είναι και τα λοιπά ιδρύματα που συμμετείχαν στην έρευνα, η οποία κατέδειξε ότι η φυσική ανοσία μετά την νόσηση, διαρκεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με τον εμβολιασμό, ενώ φαίνεται να προστατεύει σε πολύ μεγαλύτερα ποσοστά.

Βέβαια κρατάμε τις επιφυλάξεις μας εάν η Μ.Παγώνη όντως γνωρίζει την έρευνα. 

Κ.Φαρσαλινός@k_farsalinos·:

Για να αντιληφθείτε πόσο ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ (2600%) καλλίτερη (όχι προτιμότερη) είναι η φυσική από την εμβολιαστική ανοσία, απολαύστε τη σημερινή υστερία και αλλεργία ΜΜΕ+επιστημόνων+τηλεαστέρων. Ένας θίασος κατάργησης της λογικής και αιχμαλωσίας των νοσησάντων. Πολιτικός κλαυσίγελος.

Δείτε ενδεικτικά τους επιστήμονες και τα ιδρύματα που συμμετείχαν στην «αστεία» έρευνα:

Laboratory of Molecular Immunology, The Rockefeller University, New York, NY, USA

Zijun Wang, Dennis Schaefer-Babajew, Shlomo Finkin, Charlotte Viant, Christian Gaebler, Melissa Cipolla, Victor Ramos, Thiago Y. Oliveira, Alice Cho, Mridushi Daga, Martina Turroja, Katrina G. Millard, Mila Jankovic, Anna Gazumyan, Marina Caskey & Michel C. Nussenzweig
Laboratory of Retrovirology, The Rockefeller University, New York, NY, USA

Frauke Muecksch, Fabian Schmidt, Justin Da Silva, Eva Bednarski, Paul D. Bieniasz & Theodora Hatziioannou

Laboratory of Virology and Infectious Disease, The Rockefeller University, New York, NY, USA

Hans- Heinrich Hoffmann, Lauren Aguado & Charles M. Rice

Division of Biology and Biological Engineering, California Institute of Technology, Pasadena, CA, USA

Christopher O. Barnes

Department of Pathology and Laboratory Medicine, Weill Cornell Medicine, New York, NY, USA

Jim Yee & Zhen Zhao

Howard Hughes Medical Institute, New York, NY, USA

Anna Gazumyan, Paul D. Bieniasz & Michel C. Nussenzweig

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *