Δεν μπορούν καν να καθαρίσουν τον εαυτό τους, αλλά θα σας πουν επανειλημμένα ότι σκοτώνετε τον πλανήτη ταξιδεύοντας για να εργαστείτε με ένα τρένο.

Καθώς η αστυνομία στέκεται και επιτρέπει στους hipster «διαδηλωτές» να κατακλύζουν το Λονδίνο, αποκαλύφθηκε ότι κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων πριν από δύο χρόνια, οι εξτρεμιστές που είχαν εμμονή με την κλιματική αλλαγή έριξαν στους δρόμους 120 τόνους σκουπιδιών. 

Η London Telegraph σημειώνει ότι η Nickie Aiken, συντηρητική βουλευτής των πόλεων του Λονδίνου και του Γουέστμινστερ, παρέθεσε μια έκθεση που ανέφερε ότι ο καθαρισμός κόστιζε 50.000 λίρες το 2019.

Η έκθεση σημειώνει:

Ο πρώην ηγέτης του City of Westminster Council είπε: «Η αναστάτωση στους ντόπιους και τις επιχειρήσεις είναι αμέτρητη. Μου είπαν από το συμβούλιο ότι την τελευταία φορά που το Extinction Rebell ήταν εδώ για δύο εβδομάδες, καθάρισαν 120 τόνους σκουπιδιών που είχαν αφήσει πίσω. Αυτό πρόσθεσε 50.000 λίρες στο κόστος τους. Αυτός είναι ο φόρος του τοπικού λαϊκού συμβουλίου».

Δεν μπορούν καν να καθαρίσουν τον εαυτό τους, αλλά θα σας πουν επανειλημμένα ότι σκοτώνετε τον πλανήτη ταξιδεύοντας για να εργαστείτε με ένα τρένο.

Επιπλέον, η έκθεση σημειώνει ότι οι διαδηλωτές ισχυρίζονται ότι στοχοποιούν τους «πλούσιους» στο Λονδίνο, αλλά διαταράσσουν επανειλημμένα τη ζωή των φτωχότερων ανθρώπων.

«Το Γουέστμινστερ και η πόλη του Λονδίνου θεωρούνται πολύ πλούσιες περιοχές, αλλά θέλω να υπενθυμίσω στους ανθρώπους ότι στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο πλούτος. Υπάρχουν σημαντικές περιοχές με ανθρώπους που στερούνται στο κέντρο του Λονδίνου και το 25 % των σπιτιών είναι κοινωνικά ενοικιαζόμενα. Οι πλούσιοι που ζουν εδώ έχουν φύγει για το καλοκαίρι, οπότε αυτοί που ζουν μόνιμα εδώ και δεν μπορούν να ξεφύγουν ζουν με αυτό το λεγόμενο “όμορφο χάος” ».

Το κίνημα για την κλιματική αλλαγή Extinction Rebellion ισχυρίζεται ότι δεν υπήρχε «κανένα επιπλέον κόστος» για τους φορολογούμενους σε σχέση με τις διαμαρτυρίες τους το 2019 και ότι οι 120 τόνοι σκουπιδιών που έπεσαν στους δρόμους δεν είναι ασυνήθιστοι, διότι οι διαδηλώσεις διήρκεσαν δύο εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *