Στον τόπο μας, την Ελλάδα, που γεννήθηκε η (Αριστο)δημοκρατία , τη μήτρα όλων των επιστημών, με το απέραντο ψηφιδωτό μαρτύρων και ηρώων αίμα, ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! Ελληνίδες και Έλληνες (και όχι συμπολίτες) εκβιάζονται, απειλούνται, στοχοποιούνται, με διαδικασίες βορειοκορεατικής – σοβιετικής επίνευσης.

Μέσα από ένα συμπίλημα αόριστων επικλήσεων περί δημόσιας υγείας, ακυρώνονται θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα. Επιβάλλονται επαχθή μέτρα (αναστολή εργασίας, απολύσεις, περικοπή μισθού, κλπ.) άνευ οιασδήποτε προηγούμενης ακροάσεως – διαδικασίας – κατευθείαν παράβαση των κειμένων συνταγματικών διατάξεων – παντελώς παράνομα και σε ευθεία καταστρατήγηση κάθε νόμιμης διαδικασίας, που θα τη ζήλευαν ακόμη και οι οπαδοί των “λαϊκών” δικαστηρίων (που σιωπούν στην κατάφωρη αδικία και χειροκροτούν)!

Τα πρωτόγνωρα αυτά “αντισυλληπτικά” μέτρα συνιστούν πράξεις “θεσμικής βίας” και θίγουν κατάφωρα τα θεμελιώδη ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών, όπως της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας, της ατομικής υγείας, της αυτοδιάθεσης του σώματος, του δικαιώματος της κοινωνικής ασφάλισης, αλλά και της εν γένει ανθρώπινης αξίας τους.

Μετά ταύτα, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ασκούμε σύννομα το δικαίωμα της νομιμόφρονος αντίστασης, με εφαλτήριο το άρθρο 120 του Συντάγματος, δηλονότι συνιστά την επιτομή του Συνταγματικού πατριωτισμού, ως εκ του Συντάγματος αυτόκλητοι θεματοφύλακες της τρωθείσης Συνταγματικής εννόμου τάξεως.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ, ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ, ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΎΚΛΑ “ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ” ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΈΝΤΡΑ (με την ένοχη σιωπή της επίσημης ανάξιας εκκλησιαστικής ηγεσίας)!!!,

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΑΥΤΟΣ ΓΕΛΑ (στο διάλειμμα των διακοπών του)! ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΗ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ (και αυτή, όπως όλοι οι γόνοι δεν καταδέχτηκε να μπει στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων, όπως τα χιλιάδες ελληνόπουλα)!!!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ, ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ ΠΙΣΩ, ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ, ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΚΟΣΜΙΑ, ΕΙΡΗΝΙΚΆ.

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *