Ο Dr. Roger Hodkinson, MA, MB, FRCPC, FCAP, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιατρικός Διευθυντής της Western Medical Assessments καθώς και της MedMalDoctors, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Cambridge στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν πρώην πρόεδρος του τμήματος παθολογίας του Ιατρικού Συλλόγου και επικεφαλής του Ιατρικού Συλλόγου της Αλμπέρτα (Καναδάς). Το 1976 πιστοποιήθηκε ως γενικός παθολόγος από το Βασιλικό Κολέγιο Ιατρών και Χειρουργών του Καναδά και είναι μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου. Θεωρείται κορυφαίος εμπειρογνώμονας σε θέματα υγείας στον Καναδά – τουλάχιστον μέχρι που άρχισε να ανατρέπει την επίσημη ιστορία του κορονοϊού.

Προειδοποίηση για παρενέργειες

Το βρετανικό εναλλακτικό μέσο “The Daily Expose” δημοσίευσε αποκλειστική συνέντευξη με τον Dr. Hodkinson στις 23 Μαΐου. Ήδη σε αυτή τη συνέντευξη, ο Hodkinson δήλωσε με απόλυτη σαφήνεια:
Ο εμβολιασμός μπορεί να προκαλέσει μαζική ανδρική υπογονιμότητα”. O Hodkinson προλογίζει τις παρατηρήσεις του λέγοντας ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση “αντιεμβολιαστής”, δηλαδή αντίπαλος του εμβολιασμού. Τονίζει τη σημασία που δίνει στην επιστήμη που βασίζεται σε στοιχεία, ενώ οι θεωρίες συνωμοσίας δεν τον ενδιαφέρουν. Επίσης, δεν θέλει να καταδικάσει πλήρως την τεχνολογία των εμβολιασμών με mRNA, τη θεωρεί έξυπνη τεχνολογία στην οποία “βγάζει το καπέλο”. Πρόκειται όμως για μια νέα τεχνολογία και δεν πρέπει να υποτιμηθούν οι παρενέργειες, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε θανάτους. Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε πρόγραμμα εμβολιασμού που οδήγησε σε τόσους πολλούς θανάτους. Στην πραγματικότητα, προσποιούνται ότι θέλουν να σώσουν ανθρώπους – αλλά στην πραγματικότητα σκοτώνουν ανθρώπους.

Πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη τα επιστημονικά δεδομένα και τα γεγονότα

Το κίνητρό του προέρχεται από το γεγονός ότι, κατά τη γνώμη του, υπάρχουν επικίνδυνες μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των σημερινών εμβολιασμών mRNA που δεν λαμβάνονται υπόψη από την επικρατούσα πρακτική. Εδώ αισθάνεται ότι είναι καθήκον του να σηκωθεί και να πει: Σταματήστε! Κοιτάξτε τα γεγονότα! Αναλύστε τα δεδομένα! Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά ας δούμε πρώτα τα δεδομένα!

Οι πρωτεΐνες ακίδας συνδέονται με τους υποδοχείς ACE2 στον πλακούντα και στους όρχεις

Η μεγαλύτερη ανησυχία του Hodkinson αφορά τους επιστημονικά τεκμηριωμένους υποδοχείς ACE 2 στον πλακούντα της γυναίκας και στους όρχεις του άνδρα. Εκεί, οι υποδοχείς αυτοί βρίσκονται συγκεκριμένα στην περιοχή όπου παράγεται το σπέρμα. Δεδομένου ότι οι πρωτεΐνες spike, οι οποίες παράγονται μαζικά από τους εμβολιασμούς με mRNA, κινούνται ελεύθερα στο σώμα, φτάνουν επίσης παντού – και προσδένονται σε μεγάλους αριθμούς σε αυτούς τους υποδοχείς.(Παρεμπιπτόντως, τα αποτελέσματα της μελέτης της Pfizer, τα οποία δημοσιοποιήθηκαν μετά από αυτή τη συνέντευξη, έδειξαν επίσης ότι οι πρωτεΐνες spike συσσωρεύονται στις ωοθήκες των γυναικών).

Ανησυχία για αποβολές

Ο ιατρός αναφέρεται στα διαθέσιμα στοιχεία ότι έχουν ήδη εμφανιστεί αποβολές ως αποτέλεσμα των “εμβολιασμών”. Αυτό είναι ανησυχητικό, αλλά ακόμη χειρότερο είναι η πιθανή μόνιμη βλάβη στα ανδρικά αναπαραγωγικά όργανα. Τις τελευταίες δεκαετίες, η αναπαραγωγική ικανότητα των ανδρών έχει μειωθεί απότομα ούτως ή άλλως, με μελέτες να δείχνουν μείωση έως και 40 τοις εκατό – χωρίς κανείς να μπορεί να εξηγήσει το γιατί.

Ο Hodkinson επισημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος να προσδιοριστούν οι επιπτώσεις ενός φαρμάκου ή εμβολίου στην ανθρώπινη αναπαραγωγική ικανότητα εντός έξι μηνών. Μέχρι τώρα, η συνήθης πρακτική στην ιατρική ήταν να εξετάζεται αυτή η συγκεκριμένη πτυχή σε διάστημα 2 έως 4 ετών.

Παιδικοί εμβολιασμοί επιπόλαιοι και εξωφρενικοί

Από αυτή την άποψη, θα ήταν εξωφρενικό να απαιτήσουμε τώρα τον εμβολιασμό των παιδιών και των εφήβων. Τα παιδιά και οι έφηβοι, εξηγεί ο Hodkinson (ένα γεγονός που είναι ευρέως γνωστό), δεν θα μπορούσαν να νοσήσουν από τη Covid-19 πολύ σοβαρά ούτως ή άλλως, αν νοσήσουν καθόλου. Δεν κινδυνεύουν ούτε από σοβαρή νόσο ούτε από θάνατο από την ασθένεια αυτή. Ο εμβολιασμός δεν είναι σε καμία περίπτωση ασφαλής- είναι αναπόδεικτη η “αξία” του. Επίσης, δεν υπάρχει επείγουσα ή ιδιαίτερα επείγουσα ανάγκη για εμβολιασμό. Η έκθεση των ανθρώπων στον κίνδυνο της υπογονιμότητας αποτελεί μεγάλη απερισκεψία. Στην ιστορία της ιατρικής, οποιοσδήποτε γιατρός που θα συνιστούσε μια τέτοια διαδικασία θα είχε εκδιωχθεί από το πανεπιστήμιό του.

Vaccinating children is absolutely obscene – obscene. They are not at threat and you are putting them at risk.

Περί ηλίθιων, ανειδίκευτων διασημοτήτων και πολιτικών που έχουν παγιδευτεί στον κύκλο των λαθών

Ο Hodkinson είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος που επαγγελματικά ανειδίκευτοι και αμόρφωτοι αστέρες του κινηματογράφου και μέλη της βρετανικής αριστοκρατίας έδιναν “καλές συμβουλές” για το θέμα. Όλοι τους, λέει ο Hodkinson, είναι ηλίθιοι χωρίς τίποτα ανάμεσα στα αυτιά τους.

Ο Hodkinson θεωρεί ότι ο λόγος που οι πολιτικοί δεν συνήλθαν επιτέλους και δεν στράφηκαν προς την επιστήμη είναι η ανικανότητα να παραδεχτούν τα δικά τους λάθη. Οι άνθρωποι έχουν κάνει λάθη, αλλά δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος, με αποτέλεσμα να κάνουν περισσότερα λάθη. Δεν μπορείτε να εξαλείψετε εντελώς αυτόν τον ιό, είναι αδύνατο. Είναι σαν τους άλλους ιούς παντού. Αν νοσήσετε και είστε κάτω των 65 ετών, δεν θα υποφέρετε περισσότερο από μια συνηθισμένη γρίπη, αν έχετε φυσιολογική σωματική διάπλαση. Φυσικά, κάθε θάνατος είναι τραγικός, αλλά θα πρέπει επίσης να έχουμε κατά νου ότι άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο εξαιτίας της επιδημίας γρίπης.

But this is the classic situation of politicians honouring that most important principle in politics – never apologise, you simply morph it into something else and you move on. They got themselves into this hole immediately because of that idiot at Imperial College London, Neil Ferguson, who’s not a physician or an epidemiologist, he is a theoretical physicist, he was notoriously wrong by an order of magnitude in his predictions from previous epidemics and no one internationally did due diligence on his latest idiocy based upon largely the things that were going on with the elderly in Milan.

Θεωρητικός φυσικός είχε παραπλανήσει τη Βρετανία

Ο Hodkinson βλέπει, στατιστικά, μεγαλύτερο κίνδυνο να πεθάνει ένας δάσκαλος στην κίνηση στο δρόμο για το σχολείο παρά να πεθάνει από τη Covid-19. Στο παραπάνω απόσπασμα στα αγγλικά, κατηγορεί τον Νιλ Φέργκιουσον ότι προκάλεσε πανικό. Ο Ferguson είναι ο Βρετανός Fauci ή ο Γερμανός Drosten που έχει συσπειρώσει τον πληθυσμό σε μια υποτιθέμενη επιδημία. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Hodkinson, ο άνθρωπος είναι ένας θεωρητικός φυσικός που έχει διακριθεί σε προηγούμενες επιδημίες κάνοντας καταστροφικά σφάλματα.

Το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα είναι απίστευτα αποτελεσματικό – και κατά των μεταλλάξεων

Στον Hodkinson δεν αρέσει η κινδυνολογία με υποτιθέμενες μεταλλάξεις. Το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα είναι απίστευτα αποτελεσματικό και θα μπορούσε εύκολα να αναγνωρίσει και να καταπολεμήσει όλες αυτές τις μεταλλάξεις. Στην πράξη, όταν ένας ιός μεταλλάσσεται, μέχρι το 3% του DNA αλλάζει, ενώ το υπόλοιπο παραμένει το ίδιο και μπορεί να αναγνωριστεί και να προσβληθεί από το ανοσοποιητικό σύστημα.

Πρέπει να σταματήσουμε να μπερδεύουμε τους ανθρώπους με ψευδή στατιστικά στοιχεία. Χρησιμοποιεί ένα απλό παράδειγμα: Αν πεις σε μια “γιαγιά” – η πιθανότητα να πεθάνεις από το Covid-19 είναι τρεις με τέσσερις φορές μεγαλύτερη από το να πεθάνεις από τη γρίπη, οι άνθρωποι θα πουν: α, αυτό είναι κακό! Αλλά αν πείτε στη “γιαγιά” ότι έχει 99 τοις εκατό πιθανότητες επιβίωσης από τη γρίπη και 96 τοις εκατό πιθανότητες από την Covid-19, μπορεί να πει: “Αυτό δεν ακούγεται και τόσο κακό, γιατρέ. Μπορώ να πάω σπίτι;” Οι σκόπιμα παρερμηνευμένες στατιστικές χρησιμοποιούνται για τη διαιώνιση της κυρίαρχης αφήγησης. Ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε να γίνεται το αντίθετο, να καθησυχάζει τον πληθυσμό και όχι να ενισχύει τους φόβους του.

Τα lockdown ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έγινε ποτέ στη δημόσια υγεία

Ένας από τους πιο σεβαστούς επιδημιολόγους στον κόσμο, ο Jay Bhattacharya, δήλωσε πρόσφατα δημόσια: “Τα lockdown ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έγινε ποτέ στη δημόσια υγεία”. Αν όλη αυτή η τρέλα καταγραφεί στα βιβλία της ιστορίας – και ο Hodkinson αναμένει ότι εκατοντάδες τέτοια βιβλία θα γραφτούν τα επόμενα χρόνια – η φήμη πολλών “ειδικών” θα πάει περίπατο. Πρόκειται για παράνοια πρωτόγνωρης κλίμακας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *