Την ίδια στιγμή στο Αφγανιστάν απελευθερώνονται κρατούμενοι, πολίτες περνάνε τα σύνορα και οι Τάλιμπαν ορκίζονται για νέα τζιχάντ!

Η χώρα ”εάλω”. Την στιγμή που η Κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα κατά των Πιστών σήμερα, όπου αστυνομικοί βρίσκονται έξω από εκκλησίες για να… τηρηθούν τα μέτρα για την πανδημία, την ώρα που η Ορθοδοξία βρίσκεται σε διωγμό, κάποιοι αποφάσισαν να επιτρέψουν στους Πακιστανούς της Αθήνας να κάνουν πορείες στο κέντρο της Αθήνας.  

Τι αναφέρει η ανακοίνωση των Πακιστανών:  

”Σήμερα το βράδυ (14/08-21), στις επτά η ώρα στην Πλατεία Κοτζιά, ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες για την Ημέρα Ανεξαρτησίας του Πακιστάν. Οι άνθρωποι που ζουν στην Ελλάδα, βγήκαν από τα σπίτια τους για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμά μας και για να αποτίσουν φόρο τιμής στους μαρτυρικούς ήρωες του Πακιστάν και του Κασμίρ.”

Μάλιστα στηχθεσινή φιέστα για την ανεξαρτησία του Πακιστάν, επίσημος καλεσμένος ήταν ο “Lord” Nazir Ahmed.  “Βρετανός” πολιτικός που έχει αποσυρθεί απο την Βουλή των Λόρδων, κατηγορείται για βιασμούς και αποβλήθηκε απο το Εργατικό Κόμμα
 
Είναι δεδομένο ότι κάποιοι Πακιστανοί στην Ελλάδα σχετίζονται με την υπηρεσία πληροφοριών (ISΙ). Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών MIT συνεργάζεται στενά με την ISΙ.

Πρέπει να μπεί ένα φρένο στο παράλληλο κράτος που χτίζουν, πριν να είναι αργά. 

Η υπό πολιορκία το Aφγανιστάν 

Και όλα αυτά, την στιγμή που το Αφγανιστάν έπεσε, με το Πακιστάν να βρίσκεται από πίσω! Η χώρα μας πλέον βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς πριν 2 ημέρες, τα σύνορα Μπαμπ-ε-Ντόστι μεταξύ Πακιστάν και Αφγανιστάν άνοιξαν ξανά. Που θα πάνε όλοι αυτοί;
 
Οι Ταλιμπάν μάλιστα απελευθερώνουν κρατούμενους Ισλαμιστές από πόλη που κατέλαβαν χθες στο Αφγανιστάν!
 
Μήνυμα των Ταλιμπάν: “Πιστεύουμε ότι μια μέρα οι μουτζαχεντίν θα νικήσουν και ο ισλαμικός νόμος δεν θα έρθει μόνο στο Αφγανιστάν, αλλά σε όλο τον κόσμο. Δεν βιαζόμαστε. Πιστεύουμε ότι θα έρθει μια μέρα”!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *