1) Η υπουργός Παιδείας του Ισραήλ άστραψε και βρόντηξε! «Είδαμε τα διαγράμματα. Δεν έχει σημασία αν οι χώρες επέβαλαν lockdown ή όχι, τα διαγράμματα νοσηρότητας φαίνονται τα ίδια», δήλωσε η Υπουργός Παιδείας του Ισραήλ, Yifat Shasha-Biton! Η παραπάνω αποκαλυπτική δήλωση της, δείχνει ότι το Ισραήλ βρίσκεται σε πραγματικό αδιέξοδο σχετικά με την ως τώρα αντιμετώπιση της “πανδημίας”, αφού διαπιστώνει ότι τα λοκντάουν δεν έχουν προσφέρει και τίποτα.

2) Ο υπουργός Πληροφοριών Elazar Stern συμφώνησε μαζί της, λέγοντας: «Πρέπει να εξαλείψουμε τη λέξη “lockdown” από το λεξικό μας. Προκαλούμε τους ανθρώπους να ζουν υπό απειλή».

3) Ο Hamad Amar, υπουργός Οικονομικών, υποστήριξε και αυτός ότι «το κλείδωμα δεν είναι λύση» και σημείωσε ότι η Αυστραλία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον 8ο αποκλεισμό της, ωστόσο τα κρούσματα εξακολουθούν να αυξάνονται!

4) Ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας Omer Barlev υποστήριξε ότι «Δεν νομίζω ότι πρέπει να τρομοκρατήσουμε το κοινό, αλλά η αλήθεια είναι ότι η πραγματικότητα είναι τρομακτική…» Συμπλήρωσε ότι «Η χειρότερη κατάσταση θα ήταν να μην αναφέρουμε τη ΛΕΞΗ «lockdown» και μετά σε τέσσερις εβδομάδες να φτάσουμε σε lockdown»! Υπενθυμίζω ότι προ ημερών είχαμε και την ανάρτηση, όπου το Ισραήλ ομολόγησε ότι “η προστασία του εμβολίου εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια μας”!Το λινκ  εδώ: (Πηγή: MiddleEast in 24.com)
_________________________________________ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το Ισραήλ, που βλέπει τώρα από την μία η “προστασία του εμβολίου να εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια του” και από την άλλη διαπιστώνει ότι τα λοκντάουν δεν πρόσφεραν και τίποτα, βρίσκεται σε πραγματικό αδιέξοδο. Οπως ο πνιγμένος, το Ισραήλ πιάνεται από τα μαλλιά του και σκέφτεται σαν “λύση” να περάσει από 3η δόση τον λαό του! Για την 3η δόση βέβαια, δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ επιστημονική μελέτη, που να την υποστηρίζει. Οχι βέβαια πως για τις πρώτες δύο δόσεις υπάρχει επαρκής τεκμηρίωση, αλλά λέμε τώρα… Ετσι και αλλιώς, (όπως ομολόγησε δημόσια ο κ. Βασιλακόπουλος) το Ισραήλ έχει κάνει ιδιαίτερη συμφωνία με την PFIZER, να κάνει πληθυσμιακό πείραμα στον λαό του! Λες και οι άλλες χώρες, που δεν το ομολογούν ανοιχτά, προμηθεύονται τίποτε διαφορετικά εμβόλια, από εκείνα που τρώνε οι Ισραηλινοί! Ολοι οι λαοί, στο ίδιο καζάνι έχουν τοποθετηθεί και βράζονται.

Κωνσταντίνος Αρβανίτης, Διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *