Ο δικηγόρος Thomas Renz με έδρα το Οχάιο ασκεί αγωγή εναντίον του CDC, καθώς υποστηρίζει πως 45.000 άνθρωποι πέθαναν μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού και υπο-αναφέρθηκαν στο VAERS.https://static.btloader.com/safeFrame.html?upapi=trueAD

Όπως τονίζει ο δικηγόρος όλοι οι θάνατοι συνέβησαν μέσα σε 3 μέρες μετά από τον εμβολιασμό κατά του Covid-19. Ο δικηγόρος μίλησε πρόσφατα σε συνέδριο στο Anaheim της Καλιφόρνια, όπου ανακοίνωσε ότι με τη βοήθεια των Frontline Doctors της Αμερικής υπέβαλε μια ομοσπονδιακή αγωγή στην Αλαμπάμα με βάση την «Ένορκη Δήλωση» ενός πληροφοριοδότη, ο οποίος ισχυρίζεται πως έχει γνώστη της συγκάλυψης των αναφερόμενων θανάτων που κατατέθηκαν στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίων (VAERS), το οποίο διαχειρίζεται το CDC.

Ο δικηγόρος, σύμφωνα με το healthimpactnews.com, ισχυρίστηκε ότι πάνω από 45.000 άνθρωποι πέθαναν 3 μέρες μετά τον εμβολιασμό τους, παρόλα αυτά το CDC έχει αναφέρει μόλις τους 10.991. 

Ο Renz δήλωσε επίσης ότι πιστεύει ότι το Google, το Facebook και το Twitter είναι «συνένοχοι στην πρόκληση θανάτου» λόγω της λογοκρισίας τους και δήλωσε ότι «θα σας μηνύσω ξανά και ξανά». 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *