Ο Mel Gibson αποφάσισε να χτυπήσει την καρδιά της παγκόσμιας ατζέντας και της νέας παγκόσμιας τάξης, την οικογένεια Ρότσιλντ! 

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα σκηνοθετώντας μια ταινία για την οικογένεια Rothschild,και ό,τι κουβαλάει πίσω της αυτή! 

Τον ρόλο τους στην Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών και στην Παγκόσμια Τράπεζα, αλλά και το πως αναλαμβάνουν τον πλήρη έλεγχο του κόσμου μέσω παγκόσμιων οργανισμών όπως τα Ηνωμένα Έθνη, το CFR, το Bilderberg Group και το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο .


Κάθε αναφορά στην οικογένεια Rothschild φέρνει “καταιγίδες” αντιδράσεων κατά του αντισημιτισμού και για διάδοση αντισημιτικών θεωριών συνωμοσίας, ενώ τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη κηρύξει πόλεμο εναντίον του σκηνοθέτη και θέλουν να σταματήσουν όχι μόνο την παραγωγή της ταινίας αλλά και να τιμωρήσουν τον ίδιο τον Gibson.

Η γνωστή οικογένεια δεν θα παραμείνει σιωπηλή εναντίον του Γκίμπσον, ο οποίος είπε, “Έχω πολύ σημαντικά έγγραφα στο χέρι μου. Θα φέρω τα γεγονότα στη μεγάλη οθόνη.” 

Η διάσημη Αυστραλή συγγραφέας Suzanne Seddon είπε ότι η οικογένεια Rothschild θα κάνει κάθε βήμα για να τιμωρήσει τον Gibson.

Για την νέα τάξη πραγμάτων και τις θεωρίες συνωμοσίας ο Γκίμπσον έχει πρωταγωνιστήσει και σε παλιότερη ταινία πίσω στο 1997…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *