Ένας θαυμαστής του Αμερικανού ράπερ Κάνιε Γουέστ έβαλε προς πώληση μια πλαστική σακούλα γεμάτη με αέρα, που – όπως λέει ο ίδιος – είναι από την παρουσίαση του νέου άλμπουμ “Donda, στο στάδιο Mercedes – Benz Stadium στην Ατλάντα, γενέτειρα του δισεκατομμυριούχου καλλιτέχνη.

Με αυτόν τον τρόπο ο δαιμόνιος θαυμαστής του Κάνιε Γουέστ θέλησε να εξαργυρώσει την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του νέου άλμπουμ, που είναι αφιερωμένο στη μακαρίτισσα μητέρα του δημοφιλούς ράπερ.

Μια κυκλοφορία που καθυστέρησε για αρκετές εβδομάδες από την αρχική ημερομηνία της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αρχική τιμή για τη σακούλα είναι 3.333 δολάρια και σύμφωνα με την περιγραφή είναι γεμάτη αέρα από τη συναυλία για την παρουσίαση του άλμπουμ Donda.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι θαυμαστές του Αμερικανού ράπερ πωλούν τέτοιου είδους εμπόρευμα.

Πίσω στα 2015, πολλοί άνθρωποι έλαβαν μέρος σε δημοπρασία για να αποκτήσουν τέτοιες σακούλες με αέρα από συναυλίες του καλλιτέχνη, με μια από αυτές να ξεπερνά τις 60 χιλ. δολάρια.

Όπως ήταν φυσικό, η είδηση για την πώληση της σακούλα με τον κοπανιστό αέρα ανέβηκε στα social media κι έγινε viral, με τους χρήστες να χαρακτηρίζουν την ιδέα ως εξαιρετική και αυτόν που το σκέφτηκε ως πραγματικό επιχειρηματικό δαιμόνιο.

“Καλό κόλπο για να βγάλεις λεφτά!” σχολίασε κάποιος που του μπήκαν ιδέες για να στήσει επιχείρηση εμφιάλωσης αέρα.

“Τουλάχιστον, οι τιμές του αέρα είναι σήμερα πολύ πιο λογικές!” σχολίασε με χιούμορ κάποιος άλλος.

“Πόσο ανόητος θα πρέπει να είσαι για να αγοράσεις κάτι τέτοιο;” αναρωτήθηκε κάποιος για τους πιθανούς αγοραστές μιας τέτοιας σακούλας με αέρα.

“Θα εκπλαγείς πόσοι υπάρχουν” πρόσθεσε ένας άλλος για τους πελάτες του εμφιαλωμένου αέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *