Ελάχιστα κρούσματα σε χώρες που δεν έχουν «τρέξει» τους εμβολιασμούς

Η Ελλάδα που -υποτίθεται- θα είχε ένα απροβλημάτιστο καλοκαίρι  με τον κορωνοϊό, βλέπει τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει καθημερινά περίπου 2.000 κρούσματα, ενώ ήδη μπήκε σε lockdown η Μύκονος. 

Την, Κυριακή, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.558 νέα κρούσματα, στην Ελλάδα η οποία έχει εμβολιάσει περίπου το 50% του πληθυσμού. Όλο αυτό την ώρα που πέρσι το καλοκαίρι τα κρούσματα στη χώρα μας ήταν ελάχιστα! Να υπενθυμίσουμε πως τότε δεν υπήρχαν τα εμβόλια. 

Σήμερα ο ΕΟΔΥ γνωστοποίησε ότι το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 1834 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ενώ καταγράφηκαν 8 θάνατοι.

Παράλληλα ακούμε από «ειδικούς» και ΜΜΕ πως οι ανεμβολίαστοι είναι αυτοί που φταίνε για την αύξηση των κρουσμάτων, ενώ χαρακτηρίζουν τους μη εμβολιασμένους πολίτες ως «εργοστάσιο παραγωγής μεταλλάξεων». 

Τελικά τι συμβαίνει; Για ποιο λόγο αυξάνονται τα κρούσματα ενώ αυξάνεται και διαρκώς και ο αριθμός των εμβολιασμένων; Πάλι φταίνε οι ανεμβολίαστοι;

Προφανώς και η διαφορά που υπάρχει είναι στο ιικό φορτίο, τότε ελάχιστοι ήταν οι «φορείς» του κορωνοϊού, ενώ τώρα ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού έχει νοσήσει. 

Από εκεί και πέρα, πολλά ερωτήματα δημιουργούν οι παρακάτω πίνακες που δείχνουν πως οι χώρες που δεν έχουν «τρέξει» τους εμβολιασμούς δεν έχουν πολλά κρούσματα, αντιθέτως οι χώρες που είναι «πρωταθλήτριες» σε εμβολιασμούς καταγράφουν πολλά νέα κρούσματα, λόγω και της μετάλλαξης Δέλτα. 

«Ο εμβολιασμένος είναι μια βιολογική ωρολογιακή βόμβα ιών»

Ο διδάκτωρ μοριακής Ανοσιολογίας Δημήτρης Αντωνίου υποστήριξε πως οι εμβολιασμένοι είναι μια βιολογική ωρολογιακή βόμβα ιών, προσθέτοντας παράλληλα πως ο ιός που μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι είναι ο μεταλλαγμένος. 

Συγκεκριμένα ο Δ.Αντωνίου μίλησε σε εκπομπή του ΟΡΕΝ για την απόφαση της κυβέρνησης να επιτρέπει μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσούντες την είσοδο στα γήπεδα. 

Σε ερώτηση για το αν θα ήταν ασφαλές για έναν ανεμβολίστο να παρακολουθήσει κάποιον αγώνα εάν είχε κάνει τεστ απάντησε: 

«Όχι, διότι θα κολλούσε ιό από τον εμβολιασμένο, ο εμβολιασμένος είναι φορέας, είναι μια βιολογική ωρολογιακή βόμβα ιών. Έχω μελέτη από 14 μεγάλα πανεπιστήμια του Ισραήλ, τα οποία τι λένε; Ότι οι εμβολιασμένοι με την Pfizer στο Ισραήλ έχουν 8 φορές περισσότερο ιικό φορτίο από τους ανεμβολίαστους και μεταδίδουν τον ιό 8 φορές απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι. 

Και ποιον ιό μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι; Τον ιό που έχουν μεταλλάξει, δηλαδή οι εμβολιασμένοι έχουν μεταλλάξει τον αρχικό ιό στην μετάλλαξη της νοτίου Αφρικής και τον μεταδίδουν σε όλο το Ισραήλ, γι’ αυτό γίνεται κόλαση στο Ισραήλ, όπως προέβλεψε ο ομιλών, όχι επειδή είμαι σοφός, αλλά επειδή αυτά λέει η ιατρική εδώ και 200 χρόνια που λέει ότι σε περίοδο επιδημίας δεν κάνουμε ποτέ εμβολιασμό γιατί θα προκύψουν μεταλλάξεις», είπε χαρακτηριστικά ο Δ.Αντωνίου. 

Να υπενθυμίσουμε πως και ο Γάλλος νομπελίστας Montagnier είχε υποστηρίξει πρόσφατα πως είναι «αδιανόητο να εμβολιάζεται κάποιος εν μέσω πανδημίας του κινεζικού ιού». 

Σημείωσε τότε κατηγορηματικά ότι ο μαζικός εμβολιασμός την ώρα που η πανδημία μαίνεται είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχει γίνει ποτέ και αυτό δημιουργεί τις μεταλλάξεις.

Το δικαιολόγησε δε, αυτό λέγοντας ότι όπου και αν κοιτάξετε σε οποιαδήποτε χώρα, η καμπύλη των εμβολιασμών ακολουθείται από μια αντιστοιχηθεί καμπύλη θανάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *