Οι φήμες των τελευταίων ημερών θέλουν τον Τζον Τραβόλτα να προχωρά σε μία σημαντική απόφαση για την ζωή του, καθώς θα αποχωριστεί την εκκλησία της Σαϊεντολογίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του New Idea, ο ηθοποιός έχει ήδη πάρει την απόφασή του, όμως υπάρχουν ακόμα κάποια εμπόδια, που δεν τον αφήνουν να την πραγματοποιήσει. Ξένες πηγές αναφέρουν ότι ο «κύκλος» των Σαϊεντολόγων δεν «σπάει» τόσο εύκολα, καθώς υπάρχουν απόρρητα στοιχεία και κρυφές πτυχές, οι οποίες δεν πρέπει να αποκαλυφθούν από πρώην μέλη της αίρεσης.

Ο ηθοποιός έχει βιώσει δύο μεγάλες τραγωδίες όσο είναι μέλος της αίρεσης, με πρώτη αυτή του μοιραίου θανάτου του 16χρονου γιου του, Τζετ και δεύτερη αυτή του χαμού της γυναίκας του, Κέλι Πρέστον. Η ηθοποιός έφυγε από την ζωή σε ηλικία 57 ετών τον Ιούλιο του 2020 μετά από μάχη, που έδινε με τον καρκίνο του μαστού.

Ο θάνατός της στοίχισε πάρα πολύ στον Τζον Τραβόλτα, ο οποίος κατηγορεί την αίρεση για τον χαμό της οικογένειάς του, καθώς μέσα στους κανόνες της συμπεριλαμβάνεται και η «αποχή» από την ιατρική περίθαλψη. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως η θρησκεία του δεν του «επέτρεπε» να πάει τον γιο του στο νοσοκομείο, όταν εκείνος αρρώστησε και το ίδιο ίσχυε και με την σύζυγό του.

Με αφορμή τα 10 χρόνια από τον θάνατο του γιου του, ο Τζον Τραβόλτα είχε πει σε συνέντευξή του στο Us Weekly πως η εκκλησία την περίοδο εκείνη είχε βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό εκείνον και την Κέλι Πρέστον, όμως σήμερα μάλλον ο ηθοποιός αναθεώρησε τα πράγματα επιρρίπτοντας τις ευθύνες για τον χαμό του στην αίρεση.

«Γνωστά πρώην μέλη της Σαϊεντολογίας αποκάλυψαν πόσο καταχραστική και καταπιεστική μπορεί να γίνει η συγκεκριμένη αίρεση, όταν νιώθει πως χάνει τον έλεγχο», αναφέρει σε δημοσίευμά του το Hollywood Reporter και όπως όλα δείχνουν, μάλλον αυτό είναι που καθυστερεί τον ηθοποιό από το να οριστικοποιήσει την απόφασή του.

Μερικά γνωστά περιστατικά διασήμων ανθρώπων, οι οποίοι «έπεσαν θύματα» της συγκεκριμένη αίρεσης είναι ο Τομ Κρουζ, η Νικόλ Κίντμαν, καθώς και η Λία Ρεμίνι, όπως αποκαλύπτει και το σχετικό ντοκιμαντέρ «Going Clear». Συγκεκριμένα, η εκκλησία έπεισε τον Τομ Κρουζ να χωρίσει την Νικόλ Κίντμαν, ενώ της απέσπασε ιδιωτικά έγγραφα και συνομιλίες από το κινητό της τηλέφωνο. Ακόμα, έστρεψε τα υιοθετημένα παιδιά τους, Κόνορ και Ιζαμπέλλα εναντίον της, προκειμένου να κρατήσει την επιμέλειά τους ο Κρουζ.

Αν λοιπόν, ο Τραβόλτα αποχωρήσει τελικά από την εκκλησία της Σαϊεντολογίας, υπάρχουν ακόμα πολλά μυστικά που θα βγουν στην επιφάνεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *