Επιδόθηκε το εξώδικο του ΑΚΚΕΛ στον πρωθυπουργό μετά από την άρνηση του Μεγάρου Μαξίμου αρχικά να το παραλάβει όπως δημοσιοποιήσαμε. Ο Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Από τις 09:00 το πρωί η δικαστική επιμελήτρια μετά κόπων και βασάνων κατάφερε να επιδώσει κατά τις 17:30 το εξώδικο του ΑΚΚΕΛ για τα μέτρα υποχρεωτικού εμβολιασμού και τον διχασμό των Ελλήνων, στον κρυπτόμενο πρωθυπουργό.

Μετά τις γνωστές παλινωδίες του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη και τις βόλτες μεταξύ Βουλής και Μεγάρου Μαξίμου, αφού και στην Βουλή και στο Μαξίμου αρνούνταν πεισματικά να το παραλάβουν λέγοντας ότι δεν έχουν εξουσιοδότηση από τον πρωθυπουργό, αφού η δικαστική επιμελήτρια έφτασε σε σημείο να ζητήσει την συνδρομή του συλλόγου της όπου της απάντησαν πως και στο Μαξίμου και στην Βουλή είχαν υποχρέωση να το παραλάβουν και αφού έφτασε στο ύστατο σημείο της θυροκόλλησης, τα τσιράκια του πρωθυπουργού εδέησαν να το παραλάβουν.

Στην κυριολεξία ντρέπομαι για τον κρυπτόμενο πρωθυπουργό μας και θέλω να ευχαριστήσω την δικαστική επιμελήτρια για την ταλαιπωρία που υπέστη από το επιτελικό κράτος των αρίστων του Μητσοτάκη. Ποτέ δεν θα πίστευα ότι πρωθυπουργός σοβαρού κράτους θα κρυβόταν για να μην παραλάβει ένα εξώδικο. Μόνο θλίψη προκαλεί η εικόνα ενός πρωθυπουργού που δεν σέβεται τους νόμους του κράτους του. Απόλυτη κατάντια ….”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *