Η κρίσιμη μάζα έχει σχηματιστεί. 

Υπομονή χρειάζεται μόνο.

 Τα μεγάλα ποντίκια ένα-ένα εγκαταλείπουν το καράβι που βουλιάζει. Βγάζουν τον εαυτό τους απ’ το ‘κάδρο’, διότι οι νομικές συνέπειες που έρχονται θα είναι σαρωτικές. 

Το υπουργικό συμβούλιο στη Βρετανία σταματάει κάθε συζήτηση για ‘πιστοποιητικά’ και διακρίσεις ως εξωπραγματική, και ο Guardian αναγκάζεται να δημοσιεύσει το προφανές: η συντριπτική πλειονότητα πλέον των σοβαρών περιστατικών και θανάτων στις ΜΕΘ είναι οι ‘εμβολιασμένοι’. 

 Η απάτη περί δήθεν ‘μετάλλαξης Δ’ (γελάνε και τα σαλιγκάρια, από τη στιγμή που κάθε νέα μετάλλαξη ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ έναν ιό) ξεβρακώνεται στα μάτια και του πλέον ηλιθίου. Η Bild στη Γερμανία διαχωρίζει τη θέση της και δυναμιτίζει το καθεστώς Μέρκελ: η διεύθυνση της εφημερίδας ζητάει δημοσίως συγγνώμη για τα ψέματα και την προπαγάνδα τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Εδώ, στην αποικία, ο διαταραγμένος χαφιές Άδωνις Γεωργιάδης αναγκάζεται να παραδεχθεί: “Δεν γίνεται να υποχρεώσουμε για εμβολιασμό κανέναν. Κάτι τέτοιο θα έβγαινε αμέσως αντισυνταγματικό από όλα τα δικαστήρια”. Γι αυτό το άθλιο αυτό τσίρκο πιέζει εμμέσως τους μαγαζάτορες και τάζει χαρτζηλίκια, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο και κάθε ψυχραιμία. 

Να θυμόμαστε πως ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχουμε υποστεί ως τώρα το έχουμε υποστεί λόγω άγνοιας, και γιατί το ανέχθηκε (ή και το στήριξε, ακόμα χειρότερα) μια μερίδα του κόσμου, οι οποίοι αποτελούν το χειρότερο μέρος του προβλήματος. 

Είναι πιο διαταραγμένοι, πιο παρασιτικοί και πιο ελεεινοί ακόμα κι από το καθεστώς που υποστηρίζουν. Διότι το διεθνές δίκαιο και τα Συντάγματα είναι πάνω από τον κάθε παράφρονα, όσο κι αν προσπάθησαν ορισμένοι για το αντίθετο. Έχουμε όλα τα νομικά εργαλεία στα χέρια μας, και το ξέρουν καλά. Και φτάνουμε στον πυθμένα της ανθρώπινης συνθήκης, τον ορισμό της προστυχιάς, το χαρτζηλίκι ως δέλεαρ για νέους ανθρώπους να ‘εμβολιασούν’ – ένα μνημείο χυδαιότητας. 

Κανείς δεν τσιμπάει. 

Διότι το να ανεχθεί κάποιος να του πετάνε ψίχουλα για να του καταστρέψει ο κάθε αλήτης το ανοσοποιητικό, δεν είναι μόνο παράλογο. Προϋποθέτει μηδενική αυτοεκτίμηση και ανύπαρκτο αυτοσεβασμό. Ένας τέτοιος ‘άνθρωπος’ θα ήταν ικανός για όλα έναντι μεγαλύτερης αμοιβής! Μια πάρα πολύ φτηνή πουτάνα, χωρίς κανέναν φραγμό. Ένας εν δυνάμει πληρωμένος δολοφόνος, ενδεχομένως.

trelogiannis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *