Μια νέα δημοσκόπηση έδειξε ότι το 71% των Γάλλων πιστεύει ότι η χώρα έχει υποστεί αρκετή μετανάστευση και ότι δεν μπορεί να δεχτεί άλλη.

Το Βαρόμετρο Αδελφοσύνης 2021, μια κοινή προσπάθεια της εταιρείας δημοσκοπήσεων Ifop και της le Labo de la Fraternité, διαπίστωσε ότι σχεδόν τα τρία τέταρτα των ερωτηθέντων επιθυμούν να μην υπάρξει άλλη μετανάστευση, ενώ μια σαφής πλειοψηφία 64% δήλωσε ότι η Γαλλία δεν πρέπει πλέον να δέχεται πρόσφυγες λόγω της απειλής της τρομοκρατίας.

Η Γαλλία έχει υποστεί πολυάριθμες τρομοκρατικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν από τζιχαντιστές οι οποίοι εισήλθαν στη χώρα ως “πρόσφυγες”, συμπεριλαμβανομένης της πλειοψηφίας των τρομοκρατών της σφαγής στο Παρίσι.

Όπως τονίσαμε προηγουμένως, ακόμη και ο λεγόμενος “μετριοπαθής” Μισέλ Μπαρνιέ, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής διαπραγματευτής της ΕΕ για το Brexit, ζητά την πλήρη απαγόρευση κάθε μετανάστευσης στην ΕΕ για 3-5 χρόνια.

Ίσως αντανακλώντας τον δυισμό που εξακολουθεί να μαστίζει τις απόψεις των ανθρώπων για τη μετανάστευση, παρόλο που το 74% αναγνώρισε ότι η “διαφορετικότητα” δημιουργεί προβλήματα και συγκρούσεις στην κοινωνία, το 85% των ερωτηθέντων εξακολουθούσε να δηλώνει ότι είναι “καλό πράγμα”.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης θα αποτελέσουν ικανοποιητική  βάση για τη υποψήφια του Εθνικού Συναγερμού Μαρίν Λεπέν, η οποία είναι πιθανό να αναμετρηθεί και πάλι με τον Εμανουέλ Μακρόν στις προεδρικές εκλογές του επόμενου έτους.

Πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι το 60% των στρατιωτικών και των αστυνομικών θα ψήφιζαν τη Λεπέν έναντι του Μακρόν σε έναν υποθετικό δεύτερο γύρο.

Τα αποτελέσματα της έρευνας καταφθάνουν εν μέσω μιας εθνικής διαμάχης στη Γαλλία που προκλήθηκε από δύο επιστολές που έγραψαν τόσο συνταξιούχοι όσο και εν ενεργεία στρατιωτικοί.

Προειδοποίησαν ότι η χώρα οδεύει προς “εμφύλιο πόλεμο”, εκτός εάν ο πρόεδρος Μακρόν αντιμετωπίσει την “αποσύνθεση” της Γαλλίας που προκαλείται από τους ισλαμιστές και το κίνημα “αντιρατσισμού”.”Εάν ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος, ο στρατός θα διατηρήσει την τάξη στο έδαφός του, επειδή θα του ζητηθεί να το κάνει”, αναφέρεται στη δεύτερη επιστολή.

Μια τρίτη επιστολή που γράφτηκε από 93 πρώην αστυνομικούς προειδοποίησε επίσης ότι η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα εκτεταμένης κοινωνικής αναταραχής.

Πηγή: infowars.com

theflagreport.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *