Αναδημοσιεύουμε την είδηση χωρίς να γνωρίζουμε το άτομο, γιατί θεωρούμε προσβολή της προσωπικότητάς μας, το να αφιερώσουμε έστω και ένα λεπτό σ’ αυτές τις τηλεοπτικές εκπομπές σκουπίδια.

Ήδη τα πρώτα σημάδια από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος που έφτασε ο παίχτης του Survivor James Καφετζής ήταν ενδεικτικά για αυτό που θα ακολουθούσε.

Και να που τελικά ο κακός χαμός ολοκληρώθηκε όταν έφτασε στη Ρόδο με πλήθος κόσμου να τον υποδέχεται στους δρόμους. Όταν λέμε σείστηκε η Ρόδος, δυστυχώς δεν είναι σχήμα λόγου.

Όπως διαβάζουμε στη rodiaki.gr δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Ρόδου για την υποδοχή του ενώ υπήρχαν και πανό που έγραφαν “Τζείμς νικητή της καρδιάς μας” ενω ο James έφτασε απευθείας από το αεροδρόμιο, μαζί με τη συμπαίκτρια του Άννα Μαρία Βέλλη.

Σαν νέος λαϊκός ήρωας,συνοδευόμενος από τον πατέρα του Λευτέρη, τη μητέρα του Μπέβερλι, τον αδελφό του Μάικ και την αδελφή του Έφη, ο James ευχαρίστησε για τη στήριξη το πήθος: Δεν έχω λόγια. Ευχαριστώ για τους πέντε μήνες που με στηρίζατε, δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, σήμερα είμαι εδώ με τη συμπαίκτρια μου την Άμι και σας υπόσχομαι, όταν φύγει από το παιχνίδι ο Νίκος Μπάρτζης, να σας τον φέρω στη Ρόδο μια εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *