Σε μια δημόσια παρέμβασή της προς τον αμερικανικό οργανισμό ελέγχου λοιμωδών νοσημάτων CDC, η μοριακή βιολόγος και τοξικολόγος Δρ. Janci Chunn Lindsay, Ph.D, έκανε έκκληση να σταματήσει αμέσως η παραγωγή και η διανομή εμβολίων στο κοινό.

Η Δρ. Janci Chunn Lindsay παρέθεσε τρεις λόγους για αυτό:

Εξηγώντας πως τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή, ανέφερε ότι  έχουν δημιουργήσει επιπλοκές όπως θρομβώσεις, έχουν πιθανά επιπτώσεις στην γονιμότητα, ενώ τέλος μπορεί να προκαλέσουν αρνητικές επιπτώσεις στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού που αναφέρεται στη διεθνή βιβλιογραφία ως “antigenic escape” ή “immune escape”.

«Δεν μπορούμε να βάλουμε αυτά τα εμβόλια στα παιδιά μας τα οποία σύμφωνα με στατιστικές έχουν πιθανότητα θανάτου από τον COVID-19 της τάξης των 0,002%, εάν προσβληθούν από τον ιό ή στον πληθυσμό που βρίσκεται σε ηλικία γονιμοποίησης χωρίς πρώτα να έχουμε εξετάσει διεξοδικά το θέμα.

Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει δυνητικά σε στείρωση μιας ολόκληρης γενιάς», είπε μεταξύ η Αμερικανή βιολόγος.

Η αναφορά της στη γονιμότητα αφορά την πρωτεΐνη συγκυτίνη,  που βρίσκεται στον πλακούντα και παίζει κρίσιμη σημασία κατά τη διάρκεια της κύησης.

Το 2000, Aμερικανοί ερευνητές αποκάλυψαν ότι για τον σχηματισμό του πλακούντα είναι απαραίτητη η πρωτεΐνη συγκυτίνη, η οποία έχει ιογενή προέλευση και υπάρχει σήμερα σε όλα τα θηλαστικά.

Εάν ο οργανισμός αρχίσει να αναπτύσσει αντισώματα κατά των πρωτεϊνών-ακίδων, που χρησιμοποιεί ο COVID-19, μετά τον εμβολιασμό με σκευάσματα mRNΑ είναι πιθανό να επιτεθεί και στην συγκυτίνη, με αποτέλεσμα την αδυναμία κύησης.

Σε ότι αφορά το ανοσοποιητικό σύστημα η Janci Chunn Lindsay ανέφερε:

«Είναι σαφές ότι βλέπουμε μια ανοσολογική πτώση αμέσως μετά τους εμβολιασμούς και υπάρχουν ανοσοκατασταλτικές περιοχές στις ακίδες πρωτεΐνης, καθώς και το Syn-2, που πιθανόν να το προκαλούν, μέσω ενός μηχανισμού μεσολάβησης Τ-κυττάρων.

Εάν δεν σταματήσουμε αυτήν την εκστρατεία εμβολιασμού  μέχρι να διερευνηθούν αυτά τα ζητήματα, ενδέχεται να δούμε ένα φαινόμενο όπως βλέπουμε σε ορνιθοειδή με τη νόσο του Marek».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *