Ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής κ. Πετάκος Γεώργιος  και το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Δομή παροχής Βασικών Αγαθών, Κοινωνικό Παντοπωλείο» Δήμου Αχαρνών με κωδικό ΟΠΣ(MIS) 5001330 του επιχειρησιακού προγράμματος Αττική 2014-2020» έχει δημιουργήσει μια σταθερή συνεργασία με τις επιχειρήσεις και ιδιώτες που βρίσκονται στην περιοχή Αχαρνών ως εξής:

  • ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ, – ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
  • COCA COLA – ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ
  • ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  – ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΦΟΥΡΝΟΣ
  • ΣΑΡΟΓΛΟΥ – ΠΙΤΕΣ, ΖΥΜΕΣ
  • ΣΟΥΠΕΡ  ΜΑΡΚΕΤ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ – ΤΡΟΦΙΜΑ
  •  ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ  Α.Β.Ε.Ε  – ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΞΟΧΗΣ
  • BARILLA HELLAS A.E.  – ΖΥΜΑΡΙΚΑ
  • ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΛΙΑΚΟΣ  
  • ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ
  • Κα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΥΤΑ –ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ
  • ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ,  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΖΥΓΟΣ – ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ  – ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΩΝ  ΚΑΙ ΑΥΓΑ
  • ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΙΑΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ, ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,  ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ.

Μέσω αυτής της συνεργασίας εξασφαλίσαμε καθημερινά προϊόντα άμεσης κατανάλωσης. Όλα τα παραπάνω προϊόντα διανεμήθηκαν στους ενταγμένους ωφελούμενους Α’ Εξαμήνου  2021 του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες για τις δωρεές των επιχειρήσεων και των συμπολιτών μας και να τονίσουμε ότι η στήριξη και η συμβολή τους είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις ευπαθείς οικογένειες του Δήμου Αχαρνών στη δύσκολη πραγματικότητα, που βιώνουμε λόγω covid-19 και το μήνυμα  ακόμη πιο ελπιδοφόρο για όλους μας.

Ευελπιστούμε στη συνέχιση της καλής συνεργασίας.

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία για όλο τον κόσμο.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΠΕΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αχαρνών με προσωπική μέριμνα του Αντιδημάρχου της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργου Πετάκου  μοίρασε την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου όλα τα απαραίτητα  για το Πασχαλινό Τραπέζι στους δικαιούχους και ωφελούμενους. Οι ευπαθείς οικογένειες έλαβαν  όχι μόνο κάθε λογής τρόφιμα, καθαριστικά, είδη πρώτης ανάγκης και προσωπικής υγιεινής, αλλά ειδικά για τις Πασχαλινές ημέρες λαμπάδες, αυγά, τσουρέκια και παιχνίδια. Έτσι όλα τα σπίτια θα γεμίσουν οικογενειακή θαλπωρή και πασχαλινό άρωμα.

Η Κοινωνική Υπηρεσία συνεχίζει αδιάκοπα το έργο της και εντείνει λόγω των συνεπειών της πανδημίας τις προσπάθειές της, ώστε να προσφέρει τα μέγιστα και να στέκεται δίπλα σε όσο το δυνατόν περισσότερους δημότες αντιμετωπίζουν δυσκολίες, παρέχοντας τη στήριξη για να τις ξεπεράσουν. Παράλληλα ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Πετάκος καθημερινά προσπαθεί με προσωπικές ενέργειες να εξασφαλίζει χορηγίες και ενισχύσεις σε προϊόντα προκειμένου να φτάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα αγαθά σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Για τον Δήμαρχο Σπύρο Βρεττό «στόχος είναι κάθε οικογένεια στην πόλη μας να περάσει τις πασχαλινές ημέρες με ένα γεμάτο γιορτινό τραπέζι και γύρω του χαμογελαστά πρόσωπα». Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Πετάκος ευχαρίστησε όσους συνδράμουν στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου: «Προσπαθούμε καθημερινά να βρισκόμαστε δίπλα στις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Φροντίσαμε να φτάσουν στους δικαιούχους όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα, αλλά και είδη πρώτης ανάγκης. Παιχνίδια, λαμπάδες, τσουρέκια θα δώσουν λίγη χαρά στα παιδιά και ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, βοηθώντας όποιον έχει ανάγκη. Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση σε όλους».

Τα προϊόντα διανεμήθηκαν στους εγγεγραμμένους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου για το Α’ Εξάμηνο του 2021. Οι ποσότητες των τροφίμων που διανεμήθηκαν είναι ανάλογες των μελών της κάθε οικογένειας και η διανομή πραγματοποιήθηκε κατόπιν ραντεβού και με την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων υγειονομικής προστασίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *