Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στους δρόμους του Βερολίνου, καθώς συμμορίες Αράβων κυνηγούν και επιτίθενται σε νεαρές γυναίκες. 

Μάλιστα αρκετές γυναίκες βρίσκονται στη συνέχεια βιασμένες, ενώ ένας Άραβας με καταγωγή από το Ιράκ, που εργάστηκε ως αστυνομικός στη χώρα του, καταδικάστηκε σε φυλάκιση. 

Ο Ιρακινός, 33χρονος Wisam B., καταδικάστηκε σε 13 χρόνια και 6 μήνες φυλάκιση για πέντε βιασμούς. Μεταξύ των θυμάτων ήταν ένα 14χρονο κορίτσι και μια νεαρή γυναίκα που κατάφερε να δελεάσει μετά από γνωριμία σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Η γυναίκα πείστηκε να τον συνοδεύσει στο σπίτι, επειδή τον λυπήθηκε όταν της είπε πόσο δύσκολο ήταν για αυτόν να αφήσει το σπίτι του πριν φύγει για τη Γερμανία.

Οι τρεις τελευταίοι βιασμοί διαπράχθηκαν από τον Wisam μαζί με έναν αριθμό άλλων Ιρακινών ανδρών που επέλεξαν σχεδόν τυχαία τα θύματά τους στους δρόμους. Οι γυναίκες απήχθησαν και μετά βιάστηκαν.

Ένα από τα θύματα ήταν μια Αυστραλή γυναίκα που, μαζί με το φίλο της, πίστευε ότι το αυτοκίνητο των βιαστών ήταν ταξί Uber. Ο σύντρoφός της πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο ενώ κρατούσαν την κοπέλα και την βίαζαν στο πίσω κάθισμα.

Μια νεαρή γυναίκα φοιτήτρια πήγαινε στο σπίτι της όταν αναγκάστηκε με τη βία να μπει σε αυτοκίνητο, όπου βιάστηκε επίσης. Πρώτα στο αυτοκίνητο και μετά σε ένα από τα σπίτια των δραστών. Για τέσσερις ώρες συνολικά, η γυναίκα κρατήθηκε αιχμάλωτη και βιάστηκε ομαδικά. Ο δικαστής μίλησε για «τέσσερις ώρες κόλασης», «φόβο θανάτου» και σοβαρές ψυχολογικές συνέπειες.
 
Το τελευταίο θύμα ήταν μια 21χρονη γυναίκα που την «ψάρεψαν» στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Berghain. Στη γυναίκα δόθηκαν πρώτα χαπάκια και βιάστηκε πριν πεταχτεί έξω από το αυτοκίνητο με σοβαρούς τραυματισμούς στην κοιλιά.

«Οι κατηγορούμενοι κατέστρεψαν τη ζωή πέντε νεαρών γυναικών», δήλωσε ο δικαστής.

Ο δικαστής έκρινε επίσης ότι οι ενέργειες του Wisam χαρακτηρίστηκαν από βαθιά περιφρόνηση για τις γυναίκες και «σαδιστικούς ισχυρισμούς για εξουσία».
 
Στις 8 Απριλίου, ξεκίνησε η δίκη ενός άλλου Ιρακινού άνδρα που κατηγορείται ότι συμμετείχε στις τρεις βιασμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *