Νιώθουμε συγκινημένοι καθώς αυτή η δράση αποτελεί την πρώτη υποδομή τέτοιου μεγέθους που κατάφερε η ομάδα μας μετά από αίτημα μας!

Το Ολυμπιακό Χωριό αλλάζει!! Η βασική μας αρχή είναι, οι κοινόχρηστοι χώροι της πόλης μας να γεμίσουν ζωή και φως.

Μετά από αιτήματα νέων που ασχολούνται με τη Καλλισθενική Γυμναστική, ξεκινήσαμε το προγραμματισμό των κινήσεων που έπρεπε να κάνουμε.

Ήρθαμε σε επαφή με την ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ της οικογένειας Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου όπου έχει αναπτύξει μεγάλη κοινωνική δράση σε όλη την επικράτεια της χώρας όπου το αίτημα έγινε δεκτό.

Παράλληλα ήρθαμε και σε επαφή με την GYMPARK την μεγαλύτερη εταιρία στον χώρο αυτόν. Πλέον το μόνο που έμενε ήταν να βρεθεί η θέση τοποθέτησης.

Έτσι στη συνεργασία που έχει δημιουργηθεί με το Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού – Olympic Village Sport Center θεωρήσαμε πως ο χώρος ενός τέτοιου έργου, ανήκει εκεί.

Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες που η ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ έκανε πράξη ένα όνειρο μας, μας αγκάλιασε και άκουσε το τι θέλαμε εξαρχής. Μια συνεργασία που στέφθηκε με επιτυχία.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τον Συντονιστή κ. Πέτρο Γαλάνη και όλα τα μέλη της Επιτροπής Διαχείρισης του Αθλητικού Κέντρου, που αμέσως αποδέχτηκαν την πρόταση μας να τοποθετηθούν τα όργανα εντός των διοικητικών τους ορίων.

Η Χαρά του να βλέπεις μάτια νέων να γεμίζουν αισιοδοξία και χαμόγελα δεν περιγράφεται, είναι κάτι που μας συγκινεί και μας δίνει δύναμη ότι κάτι κάνουμε καλά, η Ομάδα της Νέας Γενιάς εύχεται να τα χαρούμε όλοι μαζί, όταν με το καλό, μας το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Εσύ, είσαι μαζί μας;

Νέα Γενιά Ολυμπιακού Χωριού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *