Ο Ρόμπερτ Χόγκλαντ από το Σάρρεϋ στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά, συνελήφθη από την αστυνομία μετά από αντίσταση στην αλλαγή φύλου της 15χρονης κόρης του, αναφέρει η New York Post.

Το ιστορικό είναι ότι η κόρη του Χόγκλαντ άρχισε να συμπεριφέρεται περισσότερο σαν αγόρι από ότι σαν κορίτσι από όταν ήταν έντεκα ετών. Με την υποστήριξη της μητέρας της, από την οποία έχει χωρίσει ο πατέρας, καθώς και ψυχολόγου και ενδοκρινολόγου, αποφασίστηκε ότι το κορίτσι θα ξεκινούσε ορμονική θεραπεία για να γίνει άνδρας αντί για γυναίκα.

Ο Ρόμπερτ Χόγκλαντ αντιτάχθηκε στην απόφαση, λέγοντας ότι η κόρη του ήταν πολύ νεαρή για να εκτίθεται σε κάτι τέτοιο. Πήγε στο δικαστήριο για να ασκήσει έφεση για την απόφαση αλλά έχασε.

Τον Ιανουάριο του περασμένου έτους, ένα δικαστήριο διέταξε τον πατέρα να αποκαλεί την κόρη του “γιο” και να χρησιμοποιεί αντωνυμίες όπως “αυτός” και “αυτόν” για αυτήν. Πιθανή άρνηση θα μπορούσε να εξομοιωθεί με ενδοοικογενειακή βία. Επιπλέον, το δικαστήριο διέταξε τον Robert Hoogland να παραμείνει σιωπηλός για την “μεταμόρφωση” της κόρης του.

Αλλά ο Χόγκλαντ αρνείται. Συνέχισε να μιλά ανοιχτά σχετικά με τον αγώνα του για να σταματήσει την αλλαγή φύλου της κόρης του και έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις σε διάφορα μέσα ενημέρωσης. Πιστεύει ότι είναι λάθος για τόσα πολλά μικρά παιδιά να ενθαρρύνονται να υποβάλλονται σε μη αναστρέψιμες διαδικασίες στο σώμα.

“Δημιούργησαν μια αυταπάτη και αναγκάζουν τους γονείς να ζήσουν σε αυτήν την αυταπάτη”, είπε στην The Post Millenial.

Τώρα ο Ρόμπερτ Χόγκλαντ έχει συλληφθεί για την άρνησή του να σιωπήσει για την αλλαγή φύλου της κόρης του. Λέγεται ότι κινδυνεύει έως και πέντε χρόνια φυλάκισης για την παραβίαση του κανονισμού περί LGBTQ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *