Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων των Αχαρνών διευθετήθηκε μετά τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού. Ο λόγος για τη λειτουργία του υπαίθριου Σκοπευτηρίου, το οποίο πλέον πληροί όλες τις προϋποθέσεις, προκειμένου να εξυπηρετεί τις προβλεπόμενες αθλητικές δραστηριότητες σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία.

Στη συνάντηση που είχε ο κ. Βρεττός με τον πρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου Αχαρνών «Ο Παρνής» κ. Στέφανο Καμπουράκη παραχωρήθηκε η σύμφωνος γνώμη περί της χρήσεως εδαφικής έκτασης, που ήταν απαραίτητη για τη λειτουργία του Σκοπευτηρίου. Χρειάστηκε να περάσει ένα μεγάλο διάστημα διαδικασιών, ούτως ώστε να υπάρξει η απόλυτη νομιμοποίηση και να μπορεί να φιλοξενεί αθλητικές διοργανώσεις.

Με τον τρόπο αυτό ο Δήμος Αχαρνών αποκτά ουσιαστικά μια νέα αθλητική εγκατάσταση, που θα μπορεί να προσφέρει επιλογές όχι μόνο στους δημότες Αχαρνών, αλλά και σε αθλητές και σωματεία άλλων περιοχών.

«Δίνουμε λύση σε ένα πρόβλημα, το οποίο εδώ και χρόνια δεν επέτρεπε τη λειτουργία του Σκοπευτηρίου και για τη διευθέτησή του είχαμε δεσμευτεί. Έτσι προστίθεται ένας ακόμη αθλητικός χώρος που θα δώσει επιλογές στους κατοίκους μας και ελπίζουμε μελλοντικά να δίνει ακόμη περισσότερες δυνατότητες και να φιλοξενεί σημαντικές διοργανώσεις», ήταν το σχόλιο του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού στο περιθώριο της υπογραφής της παραχώρησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *