Η εικόνα μίλησε…

Στο παρακάτω βίντεο, το οποίο είδατε και σε άλλο άρθρο του el.gr,  φαίνεται ξεκάθαρα η δύναμη της πέμπτης φάλαγγας στην Ελλάδα!

Οι κουκουλοφόροι έχουν κυριαρχήσει στην Νέα Σμύρνη. Βλέπετε, παντού μαυροφορεμένους με καδρόνια και μολότοφ που θέλουν να δημιουργήσουν μόνο επεισόδια.

Είναι ο «στρατός» της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων που ενεργοποιείται κατά το δοκούν, καθώς κάποιοι τον κρατούν με χαλινάρι και δεν τον έχουν αμολήσει ακόμα μαζικά

Εδώ και ένα χρόνο, οι λεγόμενοι αναρχικοί αριστεριστές είχαν «σιωπήσει» παρά τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας που επιβάλλονταν στους πολίτες, δείγμα του ό,τι δρουν συντονισμένα βάσει εντολών και όχι κατά της όποιας εξουσίας, αλλά εις βάρος της κοινωνίας σε συνεννόηση, ενδεχομένως, με αυτήν.

Αφού οι διεθνιστές συγκεντρώσουν πλήθος ατόμων, υπάρχουν εκείνοι που θα το οργανώσουν. Παρότι μιλάνε για «αναρχία», υπάρχουν οι αρχές και τα κεφάλια που δίνουν συγκεκριμένες εντολές και συντονίζουν τις επιθέσεις, προκειμένου να τρομοκρατηθεί η κοινωνία και να στραφεί η προσοχή της σε συγκεκριμένες καταστάσεις και όχι στην στέρηση της ελευθερίας που της επιβάλλεται μεθοδικά!

Η δύναμη της πέμπτης φάλαγγας είναι μεγάλη (προφανώς ενισχύεται και με αλλοδαπούς) και, εφόσον της ζητηθεί, μπορεί να προκαλέσει απόλυτο χάος στις πόλεις της χώρας σε σύμπνοια ενδεχομένως με κομμάτι της Αστυνομίας που έχει διαφθαρεί ή διορίστηκε σκοπίμως στις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας.

Δείτε στο βίντεο πως κυριαρχούν στους δρόμους! Πως από το 2.25 και μετά γίνεται η συντονισμένη επίθεση στον αστυνομικό, ο οποίος παραλίγο να γίνει το θύμα της όλης κατάστασης!

Παρεμπιπτόντως, γιατί η Αστυνομία χρειάστηκε 2.5 λεπτά για να σώσει τον αιμόφυρτο αστυνομικό;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *