Τρεις ολόκληρες ημέρες όλα τα κανάλια επί 24ώρου βάσεως μας διασκεδάζουν επιτέλους, αφού έχουν στήσει τρελλό πανηγύρι για την ορκομωσία της Καμήλας, αφού σύντομα ο Μπάιντεν θα πέσει σε πλήρη λήθαργο. Είχαμε ξεχάσει τι σημαίνει βομβαρδισμοί και εισβολή αμερικανικών στρατευμάτων σε άλλες χώρες. Είχαμε ξενερώσει τελείως και το ρίχναμε στις πολεμικές ταινίες για να θυμόμαστε τις χρυσές εποχές του παρεμβατισμού. Ευτυχώς τώρα θα επανέλθουμε στις παλιές δόξες.

Εκείνο που φοβόμουν ήταν μήπως οι κομμουνιστές και οι συμπαρομαρτούντες, ξεσηκωθούν υπέρ του Τράμπ και εναντίον του Μπάιντεν, αφού όλο αυτόν τον καιρό είχαν ξεχάσει το “Αμερικανοί φονιάδες των λαών”. Ανακουφίστηκα που τώρα θα έχουν πεδίο λαμπρό για νέους αγώνες, ενώ με τον κοιμισμένο Τράμπ που απέσυρε στρατεύματα, μέχρι που απειλούσε να φύγει και από το ΝΑΤΟ. Σκέφθηκαν ότι “τώρα τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους;” και έτσι τάχθηκαν με τον Μπάιντεν.

Η Καμήλα λοιπόν με το χούφταλο, επανέφεραν αμέσως την κλιματική απάτη, ανοίγουν τις πύλες για τους λαθρομετανάστες, και βεβαίως επαναχρηματοδοτούν αυτόν τον συρφετό τον ΠΟΥ, μήπως και μας λείψει.

Γι αυτούς που τρέφουν αυταπάτες, να θυμίσουμε ότι η Καμήλα είναι τουρκόφιλη μέχρι το μεδούλι, ο χάρτης τη τουρκικής “γαλάζιας πατρίδας” είναι εμπνεύσεως Μπάιντεν, όπως και ο βομβαρδισμός της Γιουκοσλαβίας, και πολλά άλλα.

Αλί από εμάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *