Η όλη συμπεριφορά της ΠτΔ και το άρθρο της στην Εφημερίδα του Κουφοντίνα, συνιστούν ένα μανιφέστο της δικτατορίας του “δικαιωματισμού” και των Αποστόλων του μαρασμού, επίθεση στο Έθνος και πλήρης αποσιώπηση των κινδύνων για τον λαό μας, όπως από την λαθροεισβολή.  

Οι αξιαγάπητες γάτες της κ. Προέδρου, έχουν περισσότερη ελληνοπρέπεια από τις σκέψεις της. 

Αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε, γι’ αυτό ο Μητσοτάκης, μας φόρεσε καπέλο μια εκπρόσωπο του μηδενισμού αλα Σόρος, που δεν ενστερνίζεται το αξιακό σύστημα του Ελληνικού Εθνισμού, γιατί σκοπεύει να φέρει νομοθετικά τέρατα που προωθεί η αντιευρωπαϊκή Ε.Ε., που θα ικανοποιούν ανύπαρκτα δικαιώματα και θα στοχοποιούν την κανονικότητα και την εθνική ταυτότητα. Ο φασισμός της δικτατορίας των μειονοτήτων, των σαλών, των εχόντων χρεία ψυχιάτρου αντί για ειδικά ” δικαιώματα”, των παράνομων ξένων και ισλαμιστών, που οργανωμένα στέλνει το κράτος – συμμορία του Ερντογάν, εκπροσωπείται. Εμείς όχι.
 

Όχι, δεν είναι πρόβλημα του Ελληνισμού πώς ο Μπάμπης θα γίνει μάνα

Όχι, δεν είναι πρόβλημα του Ελληνισμού πώς θα μπουν άνετα, θα απλώσουν την αρίδα τους και θα πάρουν σπίτι, επιδόματα, πολιτικά δικαιώματα, Σομαλοί, Αφγανοί και λοιποί συγγενείς και ψυχοπαίδια του Ερντογάν.
 

Δεν έχουμε έλλειψη δικαιωμάτων, κυρία Σακελλαροπουλου. Έχουμε περίσσευμα ασυδοσίας.
 

Πρόβλημα επιβίωσης του Έθνους μας είναι η υπογεννητικότητα. Χρειαζόμαστε θετικά κίνητρα, προβολή παραδοσιακού προτύπου οικογένειας, φορολογικές απαλλαγές, ολοήμερα σχολεία, ενίσχυση της Μάνας, η μητρότητα να είναι κέντρο της κρατικής μέριμνας, και όχι παιδιά ως δώρα – αξουσεάρ για να παραβιάζονται τα δικαιώματα των ορφανών παιδιών, που θα υιοθετούνται από μη οικογένειες, στερούμενα ή το πατρικό η το μητρικό πρότυπο, στερούμενα κανονικούς γονείς, κατά παράβαση του Χάρτη Δικαιωμάτων του Παιδιού στον ΟΗΕ.
 

Πρόβλημα για τον Ελληνισμό είναι η Τουρκική απειλή, η Τουρκία που κατέχει την Κύπρο, απειλεί στην Θράκη και σε όλο το Αιγαίο και οργανώνει και προωθεί την εισβολή μουσουλμάνων στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η απάντηση στην εισβολή των παράνομων ξένων, δεν είναι να τους διευκολύνουμε να μπουν και να ριζώσουν, να τους δώσουμε περισσότερα δικαιώματα, αλλά να αμυνθούμε, να μην μπουν άλλοι και να απελάσουμε όσους δεν δικαιούνται άσυλο.
 

Πρόβλημα για το Έθνος είναι η συνεχιζόμενη Κατοχή της Κύπρου, όχι οι υπαρκτές ή ανύπαρκτες μειονότητες και τα δικαιώματα τους.
 

Πρόβλημα για το Έθνος είναι η ανθελληνική στάση της γερμανοκρατούμενης γραφειοκρατίας της ΕΕ, που παραβιάζοντας την συμβατική υποχρέωση αλληλεγγύης, αρνείται να επιβάλει σοβαρές κυρώσεις σε έναν τραμπούκο, μη μέλος, που απειλεί κράτη μέλη, την Ελλάδα, την Κύπρο και την Γαλλία.
 

Πρόβλημα για την χώρα που σας τίμησε και σας πληρώνει, είναι πως υποτιθέμενοι εταίροι και σύμμαχοι, η Γερμανία και η Ισπανία, πουλάνε υποβρύχια και φτιάχνουν αεροπλανοφόρο για τον Χίτλερ του 21ου Αιώνα και ζητούν από μας να πάμε στο δικό μας Μόναχο στην Κορσική, για να συζητήσουμε τι θα δώσουμε στον ληστή και γενοκτόνο.
 

Και τελικά, δυστυχώς, από ό,τι φαίνεται, κ. Πρόεδρε, άλλο ένα πρόβλημα για την Ελλάδα…

 είσαστε κι εσείς…

Ο/Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν αρθρογραφεί σε εφημερίδες. Ό,τι θέλει να πει, το λέει μέσω των ανακοινώσεων της Γραμματείας της Προεδρίας και όλα τα ΜΜΕ είναι ελεύθερα να το δημοσιεύσουν. 

Μπορεί, αν έχει επιστημονική ιδιότητα, να αρθρογραφήσει σε επιστημονικά περιοδικά για το επιστημονικό του αντικείμενο – ποτέ όμως σε εφημερίδες και ποτέ για πολιτικά θέματα

Το ότι η ΠτΔ αρθρογράφησε και μάλιστα επιλέγοντας την ΕΦΣΥΝ  (όνειδος της δημοσιογραφίας και προμαχώνα κάθε ποινικού εγκληματία που φαντασιώνεται πολιτική δράση), κάνει το παράπτωμα ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ.

Ένας άνθρωπος που έφτασε στην κορυφή της Δικαιοσύνης και από κει στο κορυφαίο πολιτειακό αξίωμα δεν αντιλαμβάνεται αυτά τα στοιχειώδη! Ανήκουστο!

Υ.Γ. Για το περιεχόμενο του άρθρου δεν έχω να πω πολλά. Της σχολής Κουβέλη, με τετριμμένες θεωρητικές κοινοτοπίες, που θα μπορούσαν να είχαν προέλθει και από γεννήτρια κειμένων, επιβεβαιώνει την ΔΗΜΑΡίτικη κουλτούρα της ΠτΔ. Θα κάνω μόνο δυο παρατηρήσεις τεχνικού χαρακτήρα.

1. Λέει η ΠτΔ: “Οι πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία και την Αυστρία κυοφορούν βίαιες πολιτισμικές συγκρούσεις, οι οποίες απειλούν ανοιχτά την ελευθερία και την πολιτική μας συγκρότηση.” Αυτό κατάλαβε. Ότι η επίθεση του Ισλάμ στην Ευρώπη είναι μια “βίαιη πολιτισμική σύγκρουση”. Θα μπορούσες να το πεις κι έτσι αν συνέβαινε στα σύνορα κι όχι στην καρδιά της Ε.Ε. με θύτες ανθρώπους που η Ε.Ε. περιέθαλψε και στήριξε. Αλλά το “κυοφορούν” χρησιμοποιείται ακριβώς ανάποδα. Το αίτιο κυοφορεί το σύμπτωμα, όχι το αντίστροφο.
 

2. Έχει καταλάβει κάποιος το νόημα της φράσης: “Στη λαϊκιστική στρέβλωση της δημοκρατίας η λαϊκή βούληση συγχέεται με τη βούληση της πλειοψηφίας.”; Υποψιάζομαι…

 από τα συμφραζόμενα πού θέλει να το πάει, αλλά τόσο κακογραμμένη φράση δεν θα περίμενα από έναν άνθρωπο που διαθέτει στρατιές συμβούλων και “επιμελητών”.

Κρίμα. Διπλό κρίμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *