//Σφαίρα στην πολυκατοικία του βρήκε ο πατέρας του 11χρονου Μάριου που έχασε τη ζωή του στο Μενίδι

Σφαίρα στην πολυκατοικία του βρήκε ο πατέρας του 11χρονου Μάριου που έχασε τη ζωή του στο Μενίδι

Μια σφαίρα βρήκε στο σπίτι της οικογένειας του μικρού Μάριου που τον Ιούνιο του 2017, έχασε τη ζωή του από αδέσποτα πυρά στο Μενίδι, ο πατέρας του παιδιού.

Ο κ. Θανάσης Σουλούκος, με ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook ανέφερε πως το σκηνικό με τις αδέσποτες σφαίρες στην περιοχή συνεχίζεται, με τον ίδιο να καταγγέλλει το συμβάν στην Αστυνομία προκειμένου η πολιτεία να ενσκύψει πάνω από το πρόβλημα που χρόνια τώρα ταλανίζει την περιοχή και να δώσει τη λύση.

Συγκεκριμένα χρήστης του Facebook που αναδημοσιεύει της δημοσίευση του κ. Σουλούκου αναφέρει: «Σφαίρα στον ηλιακό της πολυκατοικίας του αδικοχαμένου Μάριου μετά από 4 χρόνια που το παιδί έχει χαθεί λίγο τσίπα και λίγο φιλότιμο από όλους δε θα έβλαπτε σήμερα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί από αστυνομικούς ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ μέχρι δήμαρχοι και δημοτικούς συμβούλους δυστυχώς ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ κύριοι όλοι καμμία αλλαγή κανένας σεβασμός καμμία τάξη σε αυτή τη πόλη δυστυχώς συγνώμη κύριε Thanasis Souloukos που ο αγώνας σας και το αίμα του παιδιού σας δε σταμάτησε αυτό το κακό», ενώ παραθέτει και φωτογραφικό υλικό από τις σφαίρες που βρέθηκαν στον ηλιακό.