4,000,000 Χριστιανοί, αλλά ούτε ένας Εβραίος

Αυτό που ΔΕΝ αναφέρεται στην έρευνα είναι το ότι …ήδη από το 1863 οι Οθωμανοί είχαν τεράστια χρέη λόγω της εμπλοκής τους στον πόλεμο της Κριμαίας εναντίον της Ρωσίας και για να λάβουν δάνεια υποχρεώθηκαν να αποκτήσουν ΙΔΙΩΤΙΚΗ Κεντρική Τράπεζα, την Ottoman Bank που εξέδιδε και το νόμισμα μέσω της οποίας οι γνωστοί εκβιαστές τοκογλύφοι του City έδιναν εντολές στους Οθωμανούς.

Οι σφαγές μπορεί να διαπράχθηκαν από τους Οθωμανούς …αλλά ήταν απαίτηση των τοκογλύφων.

Με αυτές τις σφαγές εκμηδενίστηκε ταυτόχρονα η επιρροή της Χριστιανικής Ρωσίας στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και κατόπιν στην Κεμαλική Τουρκία.

Ξέχασαν να αναφέρουν στην έρευνα ότι το κίνημα των Νεοτούρκων ίδρυσαν πλούσιοι Εβραίοι Μασόνοι της Θεσσαλονίκης κι όχι Τούρκοι.

Βλέπετε…ούτε οι Ιστορικοί θέτουν απλά ερωτήματα λογικής γιατί θέλουν να αποδεχόμαστε τους ιστορικούς παραλογισμούς που μας επιβάλλουν τα μεγάλα συμφέροντα και να μην αναζητούμε ποτέ την αιτία.

Να αποδεχθούμε πχ ότι οι Οθωμανοί (σ.σ. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ) έπαθαν ξαφνικά παράκρουση κι έσφαζαν … Χριστιανούς…επειδή υποτίθεται ήταν αλλόθρησκοι… αλλά να ΜΗΝ αναρωτηθούμε γιατί δεν ακούμπησαν ούτε τρίχα εβραίων που ήταν επίσης αλλόθρησκοι.

Και βλέπουμε στην πράξη την κλασική τακτική των τοκογλύφων ΧΑΖΑΡΩΝ … από τη Γαλλική Επανάσταση ακόμα…τη διάδοσή Fake News (ψευδών ειδήσεων) …ότι δήθεν οι Αρμένιοι έσφαζαν Μουσουλμάνους. Έτσι βοήθησαν στην εκτέλεση των σχεδίων των τοκογλύφων χιλιάδες καθυστερημένοι φανατικοί μουσουλμάνοι που θέλησαν να υπερασπιστούν τους δικούς τους από τους “κακούς” Αρμένιους.

Κλασικό χαρακτηριστικό στις “επαναστάσεις” των τοκογλύφων είναι η διασπορά ψευδών ειδήσεων και η εκμετάλλευση τρίτων για την διάπραξη των σφαγών που οδηγούν στη δική τους οικονομική κυριαρχία.

Έβαζαν τους χρεωμένους Βρετανούς να σφάζουν τους Ινδούς , τους Κινέζους και τους Αφρικανούς, έβαζαν τους χρεωμένους Αμερικανούς να σφάζουν τους Ινδιάνους, έβαζαν τους χρεωμένους Γάλλους να σφάζουν τους Αλγερινούς, έβαζαν τους χρεωμένους Βέλγους να σφάζουν τους Κονγκολέζους, έβαζαν τους χρεωμένους Αμερικάνους κι Ευρωπαίους να ισοπεδώσουν το Ιράκ, έβαλαν το ΝΑΤΟ να βομβαρδίσει τη Γιουγκοσλαβία και τη Λιβύη, έβαλαν τους Σαουδάραβες να ισοπεδώσουν την Υεμένη. Καθαρές δουλειές. Οι Rothschild στην Αγγλία επιβλέπουν τους κηπουρούς τους να ποτίζουν τριανταφυλλιές…και οι καταχρεωμένοι πελάτες τους σφάζουν και ποτίζουν τη γη με αίμα εκατομμυρίων αθώων και παιδιών για λογαριασμό τους.

Σημείωση: Μία χώρα που ΔΕΝ χρωστάει μπορεί εύκολα να αποκτήσει χρέη και να παρακαλάει για λεφτά γονατιστή στους τοκογλύφους.

Η κλασική συνταγή για να το πετύχουν έχει ως εξής:

Οι τοκογλύφοι εκβιάζουν και υποχρεώνουν χώρες που ήδη χρωστούν …να επιτεθούν στρατιωτικά και οικονομικά στις χώρες που δεν έχουν χρέη…βλέπε Βενεζουέλα, Ιράν, Συρία κλπ

Με αυτόν τον τρόπο..
ΚΑΙ οι επιτιθέμενοι ΚΑΙ αυτοί που δέχονται την επίθεση βρίσκονται φορτωμένοι με ακόμα περισσότερα δάνεια.
Αυτό συνέβη και στην Ελλάδα με τη Μικρασιατική Εκστρατεία .
Οι τοκογλύφοι μας υποχρέωσαν να επιτεθούμε στους Οθωμανούς για να πάρουν αυτοί τον έλεγχο των πετρελαίων της Μοσούλης…με δικά μας έξοδα …
Έτσι βρεθήκαμε με νέα χρέη και την ιδιωτική Τράπεζα της Ελλάδας να επιβλέπει την οικονομία μας για λογαριασμό των ίδιων των δολοφόνων μας.
Πόσο αίμα και πόσα λεφτά μας κόστισε άραγε ο “εθνάρχης” Βενιζέλος…ο πράκτορας του City;

e-synews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *