Ο Kevin Sorbo αποκαλύπτει την υποκρισία της ατζέντας πίσω από την «κλιματική αλλαγή» σε νέο ντοκιμαντέρ

Η ατζέντα της ανησυχίας για την υπερθέρμανση του πλανήτη αποτελεί μέρος της προσπάθειας της ελίτ να ελέγξει τις μάζες και να δημιουργήσει μια νέα κλιματική μοναρχία για να κυριαρχήσει στην εργατική τάξη; Αυτή είναι η υπόθεση του CLIMATE HUSTLE 2: RISE OF THE CLIMATE MONARCHY, ενός ενημερωτικού ντοκιμαντέρ που διερευνά την ανησυχητική αλήθεια και υποκρισία της ατζέντας για την κλιματική αλλαγή.

«Αυτό που είναι υπέροχο για αυτό το ντοκιμαντέρ είναι ότι θα δώσει πολλά επιχειρήματα στους ανθρώπους που έχουν λίγα πυρομαχικά για να πολεμήσουν ενάντια σε όλους εκείνους που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου για να πιστέψουν ότι ο κόσμος θα τελειώσει», λέει ο άλλοτε τηλεοπτικός “Ηρακλής” στο Movieguide®. .

“Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν περισσότερες πολικές αρκούδες [τώρα] από ό, τι υπήρχαν από τότε που αρχίσαμε να μετράμε και οι πολικοί πάγοι αυξάνονται για πάνω από μια δεκαετία”, δήλωσε ο Sorbo. «Θα ήθελα επίσης να πω πως υπάρχουν περισσότερα δέντρα στη Βόρεια Αμερική από ό, τι πριν από 100 χρόνια». Αλλά τους αρέσει να παίζουν αυτό το φύλλο. λατρεύουν να ζουν και να βυθίζονται σε αυτόν τον κόσμο της δυστυχίας. ” λέει ο Σόρμπο μεταξύ άλλων.

Παρά τα γεγονότα σχετικά με τη θερμοκρασία της γης και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, το CLIMATE HUSTLE 2 αποκαλύπτει την ατζέντα των συναγερμών για την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Εκείνοι χρησιμοποιούν συχνά τακτικές φόβου για να χειραγωγήσουν τον πληθυσμό ώστε να συμμορφωθεί με την ατζέντα τους. Η πραγματικότητα είναι ότι το κίνημα της αλλαγής του κλίματος καθοδηγείται από χρήματα, δύναμη, έλεγχο και μια νοσηρή ιδεολογία. Στην πραγματικότητα, αυτοί που βρίσκονται στο κίνημα για την κλιματική αλλαγή στοχεύουν συχνά παιδιά σχολικής ηλικίας να πουλήσουν τα ψέματα τους.

«Έρχεται στη δημόσια εκπαίδευση», είπε ο Sorbo. «Μπορούμε να περάσουμε από όλα τα διαφορετικά επίπεδα για ό, τι συμβαίνει στη χώρα τα τελευταία 50 χρόνια, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια, απλώς επεκτάθηκε. Ποτέ δεν είχα δασκάλους από σχολείο να μου πουν πώς πρέπει να ψηφίσω ή πώς δεν πρέπει να πιστεύω στον Θεό. Δεν το είχα ποτέ, αλλά τώρα είναι παντού και συμβαίνει συνεχώς. Το σύστημα έγινε πιο πιεστικό σχετικά με τον έλεγχο της ζωής σας και την πλύση εγκεφάλου για να πιστέψετε. Αν κοιτάξετε τη νεολαία εκεί έξω, εάν είστε κάτω των 30 ετών, έχετε πιαστεί σε αυτήν την παλίρροια, και δυστυχώς, νομίζω ότι πολλοί από αυτούς, μόλις φτάσουν στην ηλικία των ’40 και ’50, αρχίζουν να ξυπνούν και να συνειδητοποιήσουν ότι ζούσαν σε ψέματα» συμπληρώνει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *