Στις μέρες μας είναι πλέον αισθητό ότι ο Χριστιανισμός και οι παραδοσιακές αξίες με τις οποίες μεγάλωσαν οι περισσότεροι Ευρωπαίοι και ειδικά οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί βάλλονται και πολεμούνται με μένος από τη Νέα Τάξη και τους πρεσβευτές της.

Οι Χριστιανοί αποτελούν την πρώτη ομάδα που διώκεται σε παγκόσμια κλίμακα για την πίστη τους στον Χριστό.
Οι διώξεις αυτές, εκτός από τη φυσική εξόντωση των ανθρώπων και τον αφανισμό των Χριστιανικών πληθυσμών, συντελούνται και σε πνευματικό επίπεδο με τέτοια ένταση, που πλήθος ανθρώπων που βαφτίστηκαν Χριστιανοί δεν ενδιαφέρονται πλέον ούτε για τον Χριστό, ούτε για τις ηθικές αξίες που έχει όποιος ακολουθεί τη νοοτροπία Του, αλλά αντίθετα αποδέχονται δόγματα και τρόπους ζωής που αλλοιώνουν τη φυσιογνωμία που είχαν έως τώρα αρκετά κράτη στον κόσμο και στην Ευρώπη ειδικότερα.

Η προπαγάνδα της Νέας Τάξης άλωσε πρώτα το κέντρο από το οποίο εξαπλώθηκε παγκόσμια, μέσω του Χόλυγουντ και των ΜΜΕ: τις ΗΠΑ. Με την εφαρμογή της νεοταξικής ατζέντας στις αντιλήψεις των πολιτών και την αθρόα προσέλευση των λαθρομεταναστών, οι Χριστιανοί έφτασαν να είναι πλέον μειονότητα με ποσοστό κάτω του 50% στις ΗΠΑ.

Την ίδια ώρα οι πληθυσμοί της Κίνας και της Ινδίας γνωρίζουν την εκρηκτική αύξηση της τάξης των 1,5 δις κατοίκων για την Κίνα και 1,2 δις κατοίκων για την Ινδία. Πληθυσμοί που ούτε αυτοί είναι Χριστιανικοί και που περικυκλώνουν τη Ρωσία του Πούτιν, ο οποίος πολύ σωστά επισημαίνει σε ομιλία του, ότι η Ρωσία βρίσκεται στο κέντρο αυτής της παγκόσμιας δίνης που εξαφανίζει κάθε τι Χριστιανικό.

«Παρακολουθήστε τι συμβαίνει στον κόσμο. Η Ινδία, ο γείτονάς μας από τα δυτικά, έχει πληθυσμό 1,2 δισεκατομμυρίων και η Κίνα έχει πληθυσμό 1,5 δισεκατομμυρίων. Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να λαμβάνουν ολοένα και περισσότερους μετανάστες και ο λευκός χριστιανικός πληθυσμός τους είναι τώρα, όπως το καταλαβαίνω, μειοψηφία»,

Όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο Ρώσος Πρόεδρος, αυτή η δραματική αλλαγή της μείωσης των Χριστιανών σε παγκόσμιο επίπεδο είναι ιστορικά πολύ πρόσφατη. Και δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να αφήσει να συμβεί αυτό στη Ρωσία, υπογραμμίζοντας την ανάγκη, η Ρωσία να σταθεί στο ύψος της και να μην επηρεαστεί από την όλη κατάσταση, επιμένοντας στον χριστιανικό της πολιτισμό και την ιστορία της. όπως θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί :

Αυτό όμως που είναι αρκετά ενδιαφέρον είναι ότι από τα λεγόμενα του Πούτιν φαίνεται η αντίστασή του απέναντι στον στόχο που έχει η Νέα Τάξη κι αποτελεί τον τρόπο δράσης της, απέναντι στα κράτη και τις εθνικές συνειδήσεις των λαών. Ο Πούτιν γνωρίζει πολύ καλά, απέναντι σε τι αντιστέκεται και γιατί προετοιμάζει τη χώρα του για την αναπόφευκτη σύγκρουση:

«Θα διαφυλάξουμε αυτή την τεράστια περιοχή … ως ένα παγκόσμιο κέντρο.(…) αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα υπάρξει διαχωρισμός σε μικρές ψευδο-εθνικές ενώσεις, οι οποίες αργότερα θα χάσουν τη σημασία τους ως ανεξάρτητα κέντρα, στη ζωή του πλανήτη μας.(…) Κι αν τη διατηρήσουμε θα αποτελέσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την ανάπτυξη ολόκληρης της ανθρωπότητας. Επειδή πρόκειται για ένα σημαντικό μέρος της κοινής παγκόσμιας κουλτούρας και πρέπει οπωσδήποτε να διαφυλαχθεί.»

Αυτό το δόγμα του διαίρει και βασίλευε εφαρμόζεται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη στην περίπτωση της Καταλωνίας και είναι μέρος της νεοταξικής ατζέντας στο πλαίσιο της αποδυνάμωσης των κρατών και των εθνικών συνειδήσεων των λαών, ώστε κατακερματισμένα, να είναι ανίσχυρα να αμυνθούν και να παραμείνουν ανεξάρτητωα από την επιβολή της παγκόσμιας εξουσίας. Ο Πούτιν στέκεται απέναντι σε αυτό το δόγμα, στηρίζοντας με την κραταιά του πολιτική την χώρα του και την εθνική συνείδηση του Ρωσικού λαού, επειδή ξέρει ότι μόνο έτσι θα μπορέσει να συνεχίσει η χώρα του να υπάρχει στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και να μην εξαφανιστεί στη δίνη της αφομοίωσης των εθνοτήτων και των εθνικών κρατών. Εμείς εδώ στην Ελλάδα πότε θα πάρουμε μαθήματα, από τους σώφρονες γείτονές μας κι από τα παθήματα που μας βρίσκουν συνεχώς;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *