Ένα τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα, το οποίο χρησιμοποιείται για το πλύσιμο και την απολύμανση πεζοδρομίων, πεζοδρόμων και μεγάλων επιφανειών βρίσκεται πλέον στη διάθεση του Δήμου Αχαρνών. Παραλήφθηκε από το πρωί της Πέμπτης και αναμένεται άμεσα να χρησιμοποιηθεί από τις υπηρεσίες, καθώς η χρήση του είναι εξαιρετικά απλή. Το νέο αυτό πλυστικό μηχάνημα διαθέτει ειδικό εξάρτημα για τον καθαρισμό δαπέδου, απελευθερώνοντας νερό-ατμό υψηλής θερμοκρασίας με πολύ μεγάλη πίεση (500 Bar). Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα σε συνδυασμό με το νερό της δεξαμενής που έχει να χρησιμοποιείται και ειδικό καθαριστικό για να εξασφαλίζεται ταυτόχρονα με τον καθαρισμό και απολύμανση.

Πρόκειται για το δεύτερο μηχάνημα έργου που παραλαμβάνεται τις τελευταίες μέρες μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να προστεθούν και άλλα, αυξάνοντας σημαντικά τα μέσα που θα έχουν στη διάθεσή τους οι υπηρεσίες του Δήμου.

«Συνεχίζουμε να εξοπλίζουμε τον Δήμο και να δίνουμε σύγχρονα μέσα στις υπηρεσίες μας, ούτως ώστε η δουλειά τους να γίνεται πιο εύκολη και πιο αποτελεσματική. Επιδίωξή μας είναι να αναβαθμίσουμε και να εκσυγχρονίσουμε τον τεχνικό εξοπλισμό, για να είναι πιο αποδοτική η εργασία και τα αποτελέσματά της ορατά σε κάθε δημότη», ανέφερε στο περιθώριο της παραλαβής ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *