Το βιβλιαράκι, που τώρα κυκλοφορεί, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους κρίθηκε απαραίτητη η σύσταση της Επιτροπής «ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21». Της πατριωτικής αυτής κίνησης για τον εορτασμό του 1821, που αποκαλύπτει τις εθνομηδενιστικές και ανθελληνικές απόψεις μελών της κυβερνητικής επιτροπής «Ελλάδα ’21», με πρόεδρο την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου. Η πρωτοβουλία της «ΤΙΜΗ ΣΤΟ ’21» ανήκει στην καθηγήτρια και πρώην πρύτανη Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, που έφερε στο φως τις άκρως επικίνδυνες, για την επιβίωση της πατρίδας μας, πεποιθήσεις μελών της επίσημης επιτροπής «Ελλάδα 21».

Η νέα αυτή κίνηση της «ΤΙΜΗ ΣΤΟ ’21» αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από πολλές χιλιάδες Ελλήνων, που αποστρέφονται την παραχάραξη της ιστορίας μας, στους κόλπους της επιτροπής «Ελλάδα 21». Ειδικότερα, μέλη της επιτροπής «Ελλάδα ’21», της οποίας προεδρεύει η κυρία Αγγελοπούλου : *προσβάλλουν και εξυβρίζουν τους ήρωες του 1821, *αποδέχονται ότι η Επανάσταση του 1821 υπήρξε η «αντίδραση μιας μικρής περιθωριακής ελίτ», *υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε τουρκική σκλαβιά 400 ετών, διότι οι Έλληνες περνούσαν δήθεν ζωή χαρισάμενη με τους Τούρκους, *δέχονται ότι ελληνικό έθνος και κράτος έχουν ζωή 200 και μόνον ετών και, *αρνούνται την ύπαρξη συνέχειας των Νεοελλήνων, από τους ένδοξους αρχαίους προγόνους τους, και τους κατηγορούν για προγονοπληξία. Και με βάση τις νεολογικές αυτές δηλώσεις γνωστών επιστημόνων εύλογα απορεί κανείς για το τι ακριβώς θα εορτάσει η επιτροπή «Ελλάδα 21», το προσεχές έτος. Τους λοιδορούμενους ήρωες του 1821, την περιθωριακή επανάσταση του 1821, την ανυπαρξία των 400 ετών σκλαβιάς, ή την….σλαβική προέλευση των Νεοελλήνων; Είναι ανάγκη να υπογραμμιστεί το γεγονός ότι «Η ΤΙΜΗ ΣΤΟ ’21», που σέβεται την Ιστορία, όχι μόνον δεν έχει την όποιας μορφής στήριξη από την ελληνική Κυβέρνηση, αλλά και επιπλέον έχει πλήρως αποκλειστεί από τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια. Ενδεικτικό αυτής της πραγματικότητας είναι και η υπενθύμιση ότι στην Συνέντευξη Τύπου της 2ας Ιουλίου, οι σχετικές ανακοινώσεις των μεγάλων καναλιών περιορίστηκαν στην αναγγελία «της σύστασης μιας άλλης Επιτροπής εορτασμού του 1821», δηλαδή της «ΤΙΜΗ ΣΤΟ ’21», αποφεύγοντας όμως επιμελώς να αναφερθούν στους λόγους αυτής της σύστασης, που ήταν συγκεκριμένα η ανάγκη αντίκρουσης του εθνομηδενισμού, που έχει παρεισφρήσει στην επιτροπή «Ελλάδα 21».

Οι στόχοι της «ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21», εκτός από κάποιες επιμελώς επιλεγμένες εορταστικές εκδηλώσεις, αποβλέπει πρωτίστως και κατά το δυνατόν στην ενίσχυση της εθνικής συνείδησης, αλλά και στην υπενθύμιση ότι η μία από τις δύο μεγαλειώδεις επιδιώξεις της Επανάστασης δεν έχει υλοποιηθεί μέχρι σήμερα. Πρόκειται για την απόκτηση, εκτός της ελευθερίας και κάποιου βαθμού εθνικής ανεξαρτησίας της Ελλάδας, καθήκον που εναποτίθεται στις επερχόμενες γενιές. Αυτά και άλλα, θα τα βρείτε στο βιβλιαράκι της «ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21», του οποίου οι πωλήσεις αποτελούν την μοναδική πηγή εσόδων της Επιτροπής.

Θα το βρείτε στα κεντρικά βιβλιοπωλεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης του «ΙΑΝΟΥ», καθώς και μπαίνοντας στην ιστοσελίδα «timisto1821.gr».

Η τιμή του είναι 12Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *