Συνεχείς είναι οι προσπάθειες του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού για την ενίσχυση του Δήμου σε προσωπικό και μέσα. Διαρκής είναι και η αναζήτηση πηγών χρηματοδότησης ούτως ώστε να αξιοποιηθούν προς όφελος της πόλης. Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμος παρέλαβε ένας φορτωτή μικρού μεγέθους, ο οποίος συνοδεύεται από διαφορετικά εξαρτήματα, ούτως ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει μια μεγάλη γκάμα αναγκών. Πρόκειται για το πρώτο από τέσσερα συνολικά μηχανήματα έργου που θα παραλάβει ο Δήμος μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι σύγχρονης τεχνολογίας, καθώς με πολύ απλή διαδικασία μπορεί να εξυπηρετήσει ανάγκες όπως μεταφορά, αποκομιδή, ασφαλτόστρωση, σκάψιμο. Αποτέλεσμα είναι να μπορεί να ανταποκριθεί σε εργασίες πολλών Διευθύνσεων, όπως των Τεχνικών Έργων, Πρασίνου, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας. Σύντομα αναμένεται να παραληφθούν και άλλα μηχανήματα έργου, ενώ παράλληλα ολοκληρώνονται οι διαδικασίες και για επιπλέον εξοπλισμό μέσω του προγράμματος Φιλόδημος.

«Είναι υποχρέωσή μας να ενισχύουμε συνεχώς τις υπηρεσίες του Δήμου με όποιον τρόπο μπορούμε. Η παραλαβή νέων μηχανημάτων θα βοηθήσει σημαντικά στην αποτελεσματικότητά τους, ενώ παράλληλα θα συμβάλλει στη μείωση των εξόδων. Διαρκώς προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε κάθε δυνατότητα που μας δίνεται και κάθε πηγή χρηματοδότησης, προκειμένου να αποκομίσουμε οφέλη για την πόλη μας», ανέφερε σχετικά ο Σπύρος Βρεττός. Ο Δήμαρχος ήταν παρών κατά την παραλαβή του μηχανήματος, ενώ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις πολλές δυνατότητές του από τον εκπρόσωπο της εταιρείας, ενώ δεν δίστασε να δοκιμάσει και τον χειρισμό του, διαπιστώνοντας την ευκολία χρήσης του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *