Σε πλήρη εφαρμογή έχει τεθεί πλέον το σχέδιο του Δήμου Αχαρνών όσον αφορά την πραγματοποίηση καθημερινών απολυμάνσεων τόσο σε δημοτικούς όσο και σε κοινόχρηστους χώρους, που στοχεύει στην προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού.

Με εντολή του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Σιδηρόπουλο βρίσκεται σε χώρους όπου υπάρχει προσέλευση δημοτών. Εναρμονισμένα απόλυτα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων και τηρώντας κατά γράμμα τα σχετικά πρωτόκολλα τις προηγούμενες μέρες προχώρησε σε απολυμάνσεις δημοτικών κτιρίων, αλλά δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή και σε χώρους έξω από τράπεζες, φαρμακεία και σούπερ μάρκετ. Χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας θα συνεχίσουν βάσει του προγραμματισμού που έχει σχεδιαστεί.

«Όπως και στην πρώτη φάση της πανδημίας, έτσι και τώρα οι υπηρεσίες του Δήμου προσπαθούν να συμβάλλουν με κάθε τρόπο και μέσο. Η Πολιτική Προστασία εξοπλισμένη με τα απαραίτητα μέσα και ειδικό εξοπλισμό βρίσκεται καθημερινά σε χώρους όπου καθημερινά επισκέπτονται δημότες. Σε αυτό το μοτίβο θα συνεχίσουμε κάθε μέρα προκειμένου να συνδράμουμε στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *