Στην… εντυπωσιακή δήλωση ότι δεν έχει γίνει πείραμα για να δούμε αποτελέσματα ως προς το αν ο κορονοϊός κολλάει με την Θεία Κοινωνία, είχε προβεί τον Οκτώβριο η «εκλεκτή» του κ. Τσίπρα για υπουργός Υγείας κοινής αποδοχής, καθηγήτρια Αθηνά Λινού.

Σε συνέντευξη που είχε τότε δώσει στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, η κα. Λινού είχε πάρει θέση σε σχέση με την μετάληψη της Θείας Κοινωνίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα ήθελα να συζητήσω τα θέματα πίστεως, για εμάς που είμαστε χριστιανοί η Θεία Κοινωνία είναι μυστήριο, επομένως ένα μυστήριο δεν μπορείς να το ερμηνεύσεις με καμία λογική. Εγώ πιστεύω. Αλλά ο άλλος που είναι άπιστος δεν έχει λόγω να πάει στην εκκλησία».

Και σε ερώτηση εάν κατά την επιστημονική της άποψη υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του κορονοϊού μέσω της Θείας Κοινωνίας είχε απαντήσει: «Δεν είναι βέβαιο αυτό. Αν θέλετε την επιστημονική μου γνώμη δεν έχει γίνει πείραμα που να αφορά αυτό το θέμα».

Η κα Λινού είχε υπάρξει υποψήφια βουλευτής στη Β’ Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009 και είχε υπηρετήσει σε αρκετά και διαφορετικού αντικειμένου αξιώματα προτού επιχειρήσει να σταδιοδρομήσει στον πολιτικό στίβο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *