Η ΔΗΚΕΑ και ο Δήμος Αχαρνών διοργανώνουν τον 1ο θεματικό διαγωνισμό φωτογραφίας.

Δείτε ό,τι πρέπει να ξέρετε για τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:  Δικαίωμα συμμετοχής έχει οποιοσδήποτε ασχολείται με τη φωτογραφία ως χόμπι. Αποκλείονται οι επαγγελματίες φωτογράφοι. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:  Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί σε δύο διαφορετικές κατηγορίες. Η πρώτη αφορά μαθητές και μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η δεύτερη κατηγορία αφορά ενηλίκους.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ:  Ημερομηνία λήξης συμμετοχών: Κυριακή 6 Δεκεμβρίου.

ΘΕΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:  «ΑΧΑΡΝΕΣ: Μια γωνιά της δικής μου πόλης»

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Οι φωτογραφίες που θα αποσταλούν για τον διαγωνισμό θα πρέπει να είναι σε jpg format.  Θα υποβληθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: dikeacharnon@yahoo.gr

ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ: Κάθε συμμετέχων θα στείλει στην προσδιορισμένη ηλεκτρονική διεύθυνση email που θα περιλαμβάνει τις φωτογραφίες με τις οποίες θα συμμετέχει στον διαγωνισμό, αλλά και τα ακόλουθα στοιχεία: Κατηγορία συμμετοχής, Όνομα, Επίθετο, Ηλεκτρονική Διεύθυνση, τηλέφωνο, μία σύντομη αναφορά για τον τόπο και χρόνο της φωτογράφισης (π.χ. Στρατόπεδο, 11/11/2020). Μπορεί επίσης και κάθε φωτογραφία να συνοδεύεται από έναν τίτλο.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: Κάθε συμμετέχων μπορεί να πάρει μέρος με μέγιστο αριθμό τρεις φωτογραφίες.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ:  Οι φωτογραφίες θα αξιολογηθούν με βάση την τεχνική τους, την πρωτοτυπία τους και τη διαφορετική ματιά του φωτογράφου.  

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ: Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται αυτόματα και την παραχώρηση του δικαιώματος στη ΔΗΚΕΑ και τον Δήμο Αχαρνών για τη χρήση ή τη δημοσιοποίηση του φωτογραφικού υλικού. Η χρήση μπορεί να γίνει σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή μέσα από τις σχετικές ιστοσελίδες και τα αντίστοιχα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, σε αφίσες, φυλλάδια, δημοσιεύσεις σχετικές με τον διαγωνισμό και τις δράσεις της ΔΗΚΕΑ και του Δήμου. Ενδεικτικά πολλές συμμετοχές θα δημοσιευτούν στο FB του Δήμου και της ΔΗΚΕΑ.

ΒΡΑΒΕΙΑ: Ο πρώτος νικητής κάθε κατηγορίας θα λάβει ως δώρο μία φωτογραφική μηχανή, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος κάθε κατηγορίας από ένα τάμπλετ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΗΤΩΝ: Η γνωστοποίηση των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσα από τα Μέσα της ΔΗΚΕΑ και του Δήμου εντός του μηνός Δεκεμβρίου, ενώ η απονομή των βραβείων θα γίνει σε σχετική εκδήλωση.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:  Τις συμμετοχές θα κρίνει πενταμελής επιτροπή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *