Σε εστία υπερμετάδοσης εξελίσσονται οι αλλοδαποί πληθυσμοί στην Ελλάδα και πλέον ποσοστιαία την βασικότερη αιτία διάδοσης του κορωνοϊού στον ελληνικό πληθυσμό καθώς ενώ είναι το 15% που αποτελούν επί του συνόλου των κατοίκων της χώρας έχουν ποσοστό κρουσμάτων που κυμαίνεται από 40-50% επί του συνόλου, ειδικά στην Αττική, αλλά και στις περιοχές που φιλοξενούνΚΥΤ.

Σχεδόν τα μισά από τα καταγεγραμμένα κρούσματα και τις περιπτώσεις νοσηλείας λόγω κορωνοϊού στην Αττική, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, την Πελοπόννησο και άλλες περιοχές με ισχυρή παρουσία παράνομων μεταναστών τα κρούσματα είναι ξένοι.

Τις δε εικόνες συνωστισμού στον Ευαγγελισμό, στην Αθήνα, τις προκαλούν οι αλλοδαποί.

Ο ελληνικός λαός πληρώνει ήδη σε αίμα και οικονομική καταστροφή το ότι έφεραν και εγκατέστησαν στην Αττική ένα εκατομμύριο παράνομους μετανάστες.

Η ελληνική οικονομία καταστρέφεται επειδή από το 2010 και μετά έβαλαν μια «νάρκη» παράνομων μεταναστών στα θεμέλια της, η οποία τώρα σκάει.

Π.χ. στην Χίο μετά τον εντοπισμό πληθώρας κρουσμάτων στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ («μια ανάσα» από την βάση τεθωρακισμένων)  και η δομή φιλοξενίας παράνομων μεταναστών, τέθηκε σε πλήρη υγειονομικό αποκλεισμό (καραντίνα), μέχρι τις 21.10.2020, με κοινή απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Μετανάστευσης και Ασύλου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση: «Μετά την ιχνηλάτηση πληθώρας κρουσμάτων στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ Χίου, το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου κατέθεσε αίτημα στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας για την τοποθέτηση έκτακτου κλιμακίου στο ΚΥΤ, με σκοπό την καλύτερη ανίχνευση κρουσμάτων και υγειονομική περίθαλψη των επωφελούμενων.

Επιπροσθέτως, θα δοθεί άμεση προτεραιότητα στην μεταφορά από το ΚΥΤ στην ηπειρωτική Ελλάδα (κοντά σε νοσοκομεία αναφοράς COVID-19) όλων των εγκύων που βρίσκονται μετά τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης τους, ώστε να μην πραγματοποιούνται τοκετοί στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου “Σκυλίτσειο”».

Έντονη είναι η ανησυχία για τη διασπορά του κορωνοϊου, μετά τα δύο κρούσματα αλλοδαπών γυναικών που εντοπίστηκαν στη μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, χθες εγκυμονούσα αλλοδαπή που νοσηλευόταν στη Μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Χίου λόγω του ότι έπρεπε να μπει σε χειρουργείο (δυστυχώς το έμβρυο που κυοφορούσε διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρό), εντοπίστηκε στον προχειρουργικό έλεγχο ότι ήταν θετική στον κορωνοϊό.

Μεταφέρθηκε στην ειδική μονάδα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού του Γενικού Νοσοκομείου Χίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύονται 5 άτομα, οι 4 αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες από το ΚΥΤ της ΒΙΑΛ. Παράλληλα από πλευράς Νοσοκομείου τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό 4 εργαζόμενες από τη Μαιευτική κλινική.

Σήμερα το πρωί ακόμα μία εγκυμονούσα αλλοδαπή, που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χίου για να γεννήσει με καισαρική, βρέθηκε θετική στο κορωνοϊό.

Για ποιο λόγο δεν ανακοινώνουν πόσοι είναι Έλληνες και πόσοι είναι αλλοδαποί σε κρούσματα; 

Αποδεικνύεται ότι αποτελούν κίνδυνο για τον γηγενή πληθυσμό καθώς στο 15% του συνολικού πληθυσμού τα κρούσματά τους αποτελούν το 40% έως το 50% των συνολικών κρουσμάτων στις περιοχές με μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο.

Που σημαίνει ότι αποτελούν μια δυναμική και ανεξέλεγκτη εστία υπερμετάδοσης.

Από εκεί και πέρα ο γηγενής πληθυσμός του 85% τι να κάνει για να προστατευθεί από το 15% που έχει αυτή την συμπεριφορά της μη συμμόρφωσης με τους κανονισμούς και τις οδηγίες και δεν έχουν συνείδηση υγιεινής όπως γνωρίζουμε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *