Το περιμέναμε, το γνωρίζαμε ότι κάποια στιγμή θα γινόταν και βλέπουμε ότι σιγά σιγά το οργανώνουν. Οι Ρωμιοί της Πόλης σήμερα σας αποκαλύπτουν ότι οι μετανάστες οργανώνουν έναν γενικότερο ξεσηκωμό σε ολόκληρη την χώρα ταυτόχρονα. Εδώ και καιρό έχουμε γράψει σε άρθρα ΠΡΩΤΟΙ ότι το διαδίκτυο είναι ένα εργαλείο γι αυτούς για να στρώσουν τα πλάνα τους οργανώνοντας το πλήθος. Έτσι λειτουργούσαν και συνεχίζουν να το κάνουν.

Σας αποκαλύψαμε πρόσωπα και κινήσεις προτρέποντας ακόμη και την αστυνομία να προχωρήσει σε συλλήψεις καθώς μέσα από τα πλάνα τους απορρέουν αξιόποινα αδικήματα. Είδαμε συλλήψεις προσώπων που αρθρογραφήσαμε, είδαμε αποκαλύψεις για τις γερμανικές ΜΚΟ που είχαμε γράψει από τον Αύγουστο και σήμερα αποκαλύπτουμε τι οργανώνουν στην χώρα μας, για εμάς, χωρίς εμάς.

Από συγκεκριμένο λογαριασμό λοιπόν υπάρχει η προτροπή για οργανωμένο ξεσηκωμό στα camp της χώρας με συκεκριμένη αφορμή. Όταν θα αρχίσουν να υπάρχουν απορρίψεις των αιτήσεων ασύλου ή όταν θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην όλη διαδικασία.

Οι ίδιοι τους λοιπόν περιμένουν όπως και εμείς οι απορρίψεις των αιτήσεων ασύλου να πέφτουν “βροχή” ειδικά ατόμων από μία συγκεκριμένη χώρα και όλοι φανταζόμαστε και μπορούμε να καταλάβουμε το όνομά της. Ο σπόρος λοιπόν έχει πέσει, η ανακοίνωση των σχεδίων τους έχει γίνει και το μόνο που απομένει είναι το νεύμα της έναρξης των διαδηλώσεων.

Η χώρα μας ειδικά αυτό το διάστημα αντιμετωπίζει πολλά, εμείς δεν θα σταματήσουμε να τονίζουμε το θέμα των μεταναστών που την θεωρούμε μεγάλη πληγή για την χώρα μας και θα συνεχίζουμε να αποκαλύπτουμε πράγματα και καταστάσεις όταν οι υπόλοιποι το “ξεχνούν”. Δείτε λοιπόν την ανακοίνωση πόσο απλά και λιτά ετοιμάζουν τον “κόσμο” τους.

Aυτοί λοιπόν λένε αυτά. Εμείς τι λέμε; Πώς  λειτουργούμε ως χώρα; Μπορείτε να δείτε το οργανόγραμμα της κυβέρνησης και να απορήσετε σε ποιό παράλληλο σύμπαν ζούμε.

romioitispolis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *