Η σκληρή και άκαμπτη στάση της ΑΑΔΕ απέναντι στο δίκαιο, εύλογο και τεκμηριωμένο αίτημα της Δημοτικής Αρχής, αλλά και σύσσωμης της κοινωνίας των Αχαρνών, για τη διατήρηση της Δ.Ο.Υ., εντός των ορίων του Δήμου Αχαρνών – εκεί δηλαδή που λειτουργούσε ανέκαθεν – παρά τις αλλεπάλληλες επισκέψεις, πιέσεις και αναφορές, τόσο της Δημοτικής Αρχής, όσο και μεμονωμένα επέβαλε, την προσφυγή στην Δικαιοσύνη, ως μόνη οδό δικαίωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός από την πρώτη στιγμή που αναδείχθηκε στη θέση του μέχρι και τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού συναντιόταν με τους αρμοδίους και πίεζε καταθέτοντας εναλλακτικές προτάσεις που έφταναν μέχρι την παραχώρηση κτηρίου από το Δήμο προς χρήση από την ΑΑΔΕ. 

Στο πλαίσιο αυτό, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αχαρνών, του οποίου συνέδραμαν γνωστοί και άγνωστοι πολίτες, κατατέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας αίτηση ακυρώσεως κατά της αποφάσεως του Διοικητή της ΑΑΔΕ, περί της συγχωνεύσεως της Δ.Ο.Υ. ΑΧΑΡΝΩΝ με τη Δ.Ο.Υ. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ. Παράλληλα λόγω των άμεσων συνεπειών στη λειτουργία της Δ.Ο.Υ. ΑΧΑΡΝΩΝ και προς αποτροπή τετελεσμένων καταστάσεων κατετέθη αίτηση αναστολής, της πράξης του Διοικητή της ΑΑΔΕ, με αίτημα την άμεση χορήγηση Προσωρινής Διαταγής.

Με πίστη και προσήλωση στη δικαστική κρίση ελπίδα όλων των δημοτών είναι η δικαίωση των προσδοκιών και η παραμονή της ΔΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ στο φυσικό της χώρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *