Αν ο ανασχηματισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ταινία, ο τίτλος θα ήταν  “Οι φιλενάδες” και σίγουρα δεν θα έσπαγε ταμεία, αφού δεν είχε κανένα στοιχείο αγωνίας, ίντριγκας με τα πρόσωπα. Τον τίτλο θα έδιναν δυο συνεργάτιδες και φίλες της  συζύγου  του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, οι οποίες ανέλαβαν κυβερνητικά πόστα, την στιγμή που ο συνολικός αριθμός των στελεχών της ΝΔ που μπήκαν στην κυβέρνηση μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού.
Η  Ζωή Ράπτη που αναλαμβάνει υφυπουργός Υγείας, υπεύθυνη για την ψυχική υγεία, αλλά και την Βίκυ Λοΐζου, νέα Γενική Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης είναι μέλη της  Women Act, μιας οργάνωσης που πρωτοστατεί η Μαρέβα Γκραμπόφκσι Μητσοτάκη, ενώ από τα ιδρυτικά μέλη είναι η Μαίη Ζαννή, πρώην σύντροφος του Κώστα Μπακογιάννη (με την οποία έχει ένα παιδί).
Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα όσα έχουν  γίνει γνωστά   «η Women Act είναι μια μη κυβερνητική και κυρίως, μη κομματική οργάνωση που διεκδικεί το δικαίωμα των γυναικών στις ίσες ευκαιρίες. Σκοπός της οργάνωσης είναι η ενδυνάμωση των γυναικών έτσι ώστε να αναπτύξουν πλήρως τις κοινωνικές, πολιτισμικές, πολιτικές, οικονομικές και επιχειρηματικές δυνατότητές τους. Για το λόγο αυτό, υποστηρίζει γυναίκες από όλους τους επαγγελματικούς χώρους και όλα τα κοινωνικά στρώματα.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *