Ακόμη και στην καρδιά του καλοκαιριού είναι αδιάκοπες οι επιχειρήσεις της Τροχαίας Αττικής στον Δήμο Αχαρνών και την ευρύτερη περιοχή με γνώμονα την πάταξη της παραβατικότητας και την καλλίτερη δυνατή αστυνόμευση.

Σε αυτό το πλαίσιο μόνο τις τελευταίες πέντε μέρες έχει πραγματοποιηθεί ένας μεγάλος αριθμός στατικών ελέγχων και διαπιστώθηκε σωρεία παραβάσεων. Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στην οδό Μπόσδα, στη Λεωφόρο Φιλαδελφείας (Δημαρχείο), αλλά και στον Προαστιακό. Συνολικά για τα διάστημα αυτό ο απολογισμός της τροχαίας περιλαμβάνει πάνω από 150 παραβάσεις, ενώ έγιναν και οκτώ τακτικές μηνύσεις. Συγκεκριμένα αφαιρέθηκαν συνολικά 54 διπλώματα, 68 άδειες κυκλοφορίας και 49 ζεύγη πινακίδων, ενώ σε 9 περιπτώσεις τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν.

Στη λίστα των παραβάσεων συμπεριλαμβάνονται από ζώνες ασφαλείας και προστατευτικά κράνη έως οδήγηση χωρίς δίπλωμα και φιμέ τζάμια. Οι έλεγχοι αυτοί εντάσσονται στον ευρύτερο σχεδιασμό που έχει πραγματοποιήσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον Δήμο Αχαρνών για την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικότητας και ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *