Όπως όλα δείχνουν οι τρεις άνδρες που βρέθηκαν νεκροί σε φρεάτιο στη Βαρυμπόπη έψαχναν για χρυσό.

Ο Σπύρος Βρεττός, δήμαρχος Αχαρνών, αναφέρει πως, πρόκειται για τρεις άνδρες 40-50 ετών ενώ το πηγάδι βάθους οκτώ μέτρων το είχαν σκάψει οι ίδιοι. Οι πρώτες εκτιμήσεις γύρω από τον θάνατό τους κάνουν λόγο για αναθυμιάσεις.

Ο κ. Βρεττός ανέφερε, επίσης, πως «πιθανόν δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια». Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα φαίνεται πως έψαχναν για χρυσό.

Σε αυτή την εκτίμηση φαίνεται να καταλήγουν οι έρευνες των Αρχών, καθώς η Πυροσβεστική εντόπισε στο σημείο μία αυτοσχέδια σκάλα, με την οποία κατέβαιναν στον πυθμένα του πηγαδιού, τη γεννήτρια, την οποία είχαν τοποθετήσει επίσης μέσα στο πηγάδι καθώς και έναν αυτοσχέδιο σωλήνα που είχαν τοποθετήσει για να βγαίνουν τα αέρια από τις εργασίες τους.


Τρεις άνδρες , ανασύρθηκαν νεκροί από φρεάτιο βάθους 8 μέτρων στην περιοχή Φλόγα της Βαρυμπόπης.

Οι τρεις άνδρες είχαν εξαφανιστεί αργά χθες το βράδυ.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστος ο λόγος για τον οποίο οι τρεις άνδρες βρέθηκαν στο σημείο κάτι το οποίο τους κόστισε τη ζωή. το φρεάτιο δεν είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή, βρίσκεται σε δάσος και μέχρι στιγμής άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες του συμβάντος.

Οι Αρχές ήδη ερευνούν την υπόθεση, αναζητώντας τα αίτια που οδήγησαν τους τρεις άνδρες να κατέβουν στο πηγάδι.

Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Πληροφορίες της ΕΡΤ μάλιστα, κάνουν λόγο για την προσαγωγή τουλάχιστον τριών ατόμων από την ευρύτερη περιοχή της Βαρυπόπης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *